fckathy
Fanka BB :)
a który dc jesteś? Wg mnie to jest niezwiązane.Hej dziewczyny wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku Unidox na ureaplasme a dziś dostałam plamienia. Nie wiecie czemu tak jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a który dc jesteś? Wg mnie to jest niezwiązane.Hej dziewczyny wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku Unidox na ureaplasme a dziś dostałam plamienia. Nie wiecie czemu tak jest ?
Ojej przykro miwłaśnie zrobiłam test niestety biel , a @ nie przyszła narazie , powinna być dzisiaj , zobaczymy może później przyjdzie . Pewnie się małpa spóźni robiąc nadzieję
18 d.c do miedziakami zostało mi 9 dnia który dc jesteś? Wg mnie to jest niezwiązane.
Nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś związek z unidoxem...Hej dziewczyny wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku Unidox na ureaplasme a dziś dostałam plamienia. Nie wiecie czemu tak jest ?
Ja mam cykle jak w zegarku nigdy mi się to nie zdarzało a plamienie akurat dzień po skończonym antybiotyku dziwneNie wydaje mi się, żeby to miało jakiś związek z unidoxem...
Ja dziś rano wzięłam ostatnia tabletkę, teraz czekam na wymaz...
Ja rok temu usłyszałam magiczne stwierdzenie na infolini że pakiet pakietem ale terminów nie ma. Mam szukać na własna rękę i wystawić rachunek. Tylko 70%? Muszę męża zapytać sądziłam że oddają za całośćTaaak, już dawno. Bo szukałam wk****ona pare miesięcy temu, okazuje się, że nie ma tego zapisu. Co ciekawe, w Luxmedzie dalej jest.
A swoją drogą ciekawe, czy oddaliby mi za wizytę u immunologa, bo u nich nie ma terminu wcale. Wcale wcale. Wiadomo, to wciąż 70%, ale za gina oddali mi. Teoretycznie mam taki pakiet, że immunolog przysługuje mi bez skierowania od nich, tak po prostu. Hmm, ciekawe. Muszę zadzwonić i się dopytać (choć to wciąż 70% i ten limit jest niski na zwroty).
Medicover to dla mnie najgorsze co może być. Milion razy wolałam Luxmed.