reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Hej dziewczyny wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antybiotyku Unidox na ureaplasme a dziś dostałam plamienia. Nie wiecie czemu tak jest ?
Nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś związek z unidoxem...
Ja dziś rano wzięłam ostatnia tabletkę, teraz czekam na wymaz... 🙏

Ja też nie miałam nigdy plamienia, a dwa lata temu nagle mi się zaczęło. Okazało się, że zrobił mi się polip... Dziewczyny tu poruszały jakiś czas temu kwestie plamień, różne powody mogą być

Swoją drogą pochwalę się, a raczej męża! Zrobił to badanie nasienia z programu, to jego pierwsze w życiu, i chyba wygląda nieźle 💪😁

Załączniki

• IMG_20240710_104226.jpg
    IMG_20240710_104226.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 61
Taaak, już dawno. Bo szukałam wk****ona pare miesięcy temu, okazuje się, że nie ma tego zapisu. Co ciekawe, w Luxmedzie dalej jest.
A swoją drogą ciekawe, czy oddaliby mi za wizytę u immunologa, bo u nich nie ma terminu wcale. Wcale wcale. Wiadomo, to wciąż 70%, ale za gina oddali mi. Teoretycznie mam taki pakiet, że immunolog przysługuje mi bez skierowania od nich, tak po prostu. Hmm, ciekawe. Muszę zadzwonić i się dopytać (choć to wciąż 70% i ten limit jest niski na zwroty).

Medicover to dla mnie najgorsze co może być. Milion razy wolałam Luxmed.
Ja rok temu usłyszałam magiczne stwierdzenie na infolini że pakiet pakietem ale terminów nie ma. Mam szukać na własna rękę i wystawić rachunek. Tylko 70%? Muszę męża zapytać 🙀 sądziłam że oddają za całość

reklama
Do góry