spoko23
Fanka BB :)
super wzrost! ale wiadome wszystko ma swoje plusy i minusy... poza tym jak to u kobiet, każda by chciała to, czego nie ma183cm nie są hot dla mnie to za dużo…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wzrost! ale wiadome wszystko ma swoje plusy i minusy... poza tym jak to u kobiet, każda by chciała to, czego nie ma183cm nie są hot dla mnie to za dużo…
Ja nie odczuwałam.Dziewczyny, mam pytanie - czy po Duphastonie czułyście senność? Od wczoraj go biorę i dziś zasypiam na stojąco, 3 kawy nie pomogły. Zastanawiam się czy to może być powiązane? A jeżeli tak, to czy to przechodzi z czasem?
to ja zawsze chciałam być niższa i drobniejsza, bo ja właśnie z tych wyoskich i niedorbnych (np mam po ojcu wielkie łapy i rozmiar pierścionka 16, gdzie moje koleżanki mają 11 )Chciałabym mieć 173 cm z moimi 166 cm się czuje jak krasnal ogrodowy
Mam wyniki z Katowic .
Bardzo proszę o interpretacje na polski rozum
KIRy do konsultacji z immunologiem. Prawdopodobnie dostaniesz Accofil i/lub encorton. MTHFR - bierzesz metylowane formy witamin, a SERPINE 1 to robiłabym jeszcze badania takie jak zespół antyfosfolipidowy, białko c i s i z wynikami do ogarniętego lekarza ginekologa lub immunologaDziewczyny, przyszły moje wyniki… I nie jest chyba za dobrze
Kariotyp na szczęście prawidłowy, ale genotyp KIR AA i (jeśli dobrze odczytuję) kirów implantacyjnych 0/5, a dodatkowo HLA-C C2C2 (męża jeszcze nie przyszły, mam nadzieję, że u niego wyjdzie C1C1).
Z trombofilii wyszły mi dwie mutacje: obie MTHFR w heterozygocie i SERPINE1 w homo (wariant 5G/5G).
FMR1 prawidłowy.
@Mademoiselle_Nika @wrobelmm @Motylkowa! Pomożecie w interpretacji?