Gosia0132
Fanka BB :)
U mnie pękają tak 10-11 dc cyklu, ale z związku z braniem Lametty. Rosną jak na cukrze.Cześć dziewczyny
Czy któraś z was nie miała podobnej sytuacji? Wczoraj w 10dc miałam peaka. Czy jest to możliwe żeby tak szybko przy 28 dniowym cyklu? Szukałam informacji i niby teoretycznie przy tej długości cyklu owulacja może wystąpić między 12-16 dc.
Wy tu o chudnięciu, a jak przytyć wie któraś? Serio przez wszystkie lata uważałam to za przekleństwo. Żadnych fajnych ubrań kupić nie można. Długo ubierałam się na dziale dziecięcym . Na szczęście od jakiegoś czasu rozmiarówka się nieco zmieniła i zaczynają brać pod uwagę te mniejsze. To i tak tylko część problemu. Mając 27lat kiedy urodziłam syna stwierdzili, że mam iść do specjalisty z tą anoreksją Ile to człowiek się nasłuchał, że pewnie nie jem .
Teraz po takim czasie mam to w D… jak to brzydko się mówi.
Ale jeśli któraś z was miała podobny problem i znalazła na to sposób to proszę o podzielenie się radą
Miłego dnia kochane
Z wagą ja mam przeboje od najmłodszych lat. W szkole podstawowej wysłano mnie do poradni aby stwierdzić czy nie mam anoreksji. Bardzo jakoś wczesna klasa bo nawet tego nie pamietam. Moja mama miała już dość słuchania co bilans w szkole Mi waga po urodzeniu synka też nie poszła w górę. Ani po mitycznej 30, co każdy twierdził że wtedy na bank przytyje Na pewno jest jakiś złoty środek - zakładam że bardziej z tych niezdrowych