reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Ja w tamtym roku zrzuciłam 10kg na wakacjach czułam się super. Na ten moment przytyłam tyle co zrzuciłam 🥲

No właśnie „schudnę na lato” już niewykonalne to spróbuję chociaż schudnąć albo do ciąży, albo na święta/sylwestra (zależy co będzie pierwsze).
Ja akurat chciałam na wesele i konkretnie się zawzięłam. Czułam się super. Po cp leżałam prawie miesiąc, akurat święta były i się zaczęło podjadanie 🫣 potem to już chyba straciłam chęci jakiejkolwiek… teraz patrzę na siebie i się źle czuję ale nie mam motywacji żadnej 🤦🏻‍♀️

Dużo z was jest na diecie i aktywnie próbuje zrzucić zbędne kilogramy? Zanim uda się zajść w ciążę? Ja dzisiaj startuje. Marzeniem jest -10 lub -15kg, akceptowalnym rezultatem będzie -8kg. Zobaczymy 😁
Ja zawsze zamierzam się odchudzać od poniedziałku, tylko nie wiadomo od którego 🤣

A tak na serio, to mam skłonności do tycia. Jestem na diecie IO/cukrzycowej
Nie przyznam się Wam ile ważę bo aż się wstydzę 🤦

Cześć dziewczyny 🙂
Czy któraś z was nie miała podobnej sytuacji? Wczoraj w 10dc miałam peaka. Czy jest to możliwe żeby tak szybko przy 28 dniowym cyklu? Szukałam informacji i niby teoretycznie przy tej długości cyklu owulacja może wystąpić między 12-16 dc.

Wy tu o chudnięciu, a jak przytyć wie któraś? Serio przez wszystkie lata uważałam to za przekleństwo. Żadnych fajnych ubrań kupić nie można. Długo ubierałam się na dziale dziecięcym 🤦🏼‍♀️. Na szczęście od jakiegoś czasu rozmiarówka się nieco zmieniła i zaczynają brać pod uwagę te mniejsze. To i tak tylko część problemu. Mając 27lat kiedy urodziłam syna stwierdzili, że mam iść do specjalisty z tą anoreksją 😤 Ile to człowiek się nasłuchał, że pewnie nie jem 🤦🏼‍♀️.
Teraz po takim czasie mam to w D… jak to brzydko się mówi.
Ale jeśli któraś z was miała podobny problem i znalazła na to sposób to proszę o podzielenie się radą 🙂

Miłego dnia kochane ☺️

reklama
Do góry