wrobelmm
Fanka BB :)
Weź Ty już lepiej wyrzuć wagę z domu!to ja 68 przt 173 i właśnie chciałabm jakieś 63 ważyć, ale nawet jakbym 2 kg schudła to bym się cieszyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź Ty już lepiej wyrzuć wagę z domu!to ja 68 przt 173 i właśnie chciałabm jakieś 63 ważyć, ale nawet jakbym 2 kg schudła to bym się cieszyła
jak mnie przyczaiła... ;DWeź Ty już lepiej wyrzuć wagę z domu!
No właśnie „schudnę na lato” już niewykonalne to spróbuję chociaż schudnąć albo do ciąży, albo na święta/sylwestra (zależy co będzie pierwsze).Ja w tamtym roku zrzuciłam 10kg na wakacjach czułam się super. Na ten moment przytyłam tyle co zrzuciłam
Ja akurat chciałam na wesele i konkretnie się zawzięłam. Czułam się super. Po cp leżałam prawie miesiąc, akurat święta były i się zaczęło podjadanie potem to już chyba straciłam chęci jakiejkolwiek… teraz patrzę na siebie i się źle czuję ale nie mam motywacji żadnejNo właśnie „schudnę na lato” już niewykonalne to spróbuję chociaż schudnąć albo do ciąży, albo na święta/sylwestra (zależy co będzie pierwsze).
Ja zawsze zamierzam się odchudzać od poniedziałku, tylko nie wiadomo od któregoDużo z was jest na diecie i aktywnie próbuje zrzucić zbędne kilogramy? Zanim uda się zajść w ciążę? Ja dzisiaj startuje. Marzeniem jest -10 lub -15kg, akceptowalnym rezultatem będzie -8kg. Zobaczymy
Super to z tego co widzę reklamuje się tylko woj łódzkie. A to nie będzie coś w stylu naprotechnologii ? Mogę się mylić ale i tak super opcja na diagnostykęZobacz załącznik 1645978tel. 724 722 243
No wiadomo, że „od poniedziałku” …Ja zawsze zamierzam się odchudzać od poniedziałku, tylko nie wiadomo od którego
A tak na serio, to mam skłonności do tycia. Jestem na diecie IO/cukrzycowej
Nie przyznam się Wam ile ważę bo aż się wstydzę