penguinlicious
Fanka BB :)
Kosmicznie może i nie, ale bardzo dobrze rokujący A bierzesz jakiegoś proga?Progesteron 42, trochę mi ulżyło, że on nie jest jakis kosmicznie wysoki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kosmicznie może i nie, ale bardzo dobrze rokujący A bierzesz jakiegoś proga?Progesteron 42, trochę mi ulżyło, że on nie jest jakis kosmicznie wysoki.
A kiedy powinnaś była dostać? Który to dc?A mi się spóźnia okres i tak czekam jak głupia….
4.07. Nigdy mi się nie spóźniał , zawsze jak w zegarkua jeszcze zależało mi na tym że jak przyjdzie to o czasie bo w środę mamy w klinice niepodlosci z mężem wizytę i pewnie lekarz będzie chciał też zrobić mi usg itp ….A kiedy powinnaś była dostać? Który to dc?
woooow gratulacje!!!Mam bete. Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.
Ja też. Zaczynam się stresować, że coś nie tak z kariotypem wyszło i powatarzają.Dziewczyny, robię się coraz bardziej niecierpliwa w oczekiwaniu na te wyniki z Katowic Wiem, że niektóre pary, które były przed nami też jeszcze nie dostały (albo nie wszystko), ale kurczę… już prawie 1,5 m-ca minęło Szybciej doczekałam się terminu drożności, niż tych wyników.
Na pocieszenie - dzisiaj zdałam ostatni egzamin w sesji i przynajmniej do października nie muszę już myśleć o nauce Za to w pracy czeka mnie jej mnóstwo
Zawsze jak chcesz, aby był na czas, przed wakacjami czy jakaś impreza, to się spóźnia. A najgorsze jest to uczucie, że czujesz się jak na okres, brzuch taki jakby pełen, a okresu nie ma.4.07. Nigdy mi się nie spóźniał , zawsze jak w zegarkua jeszcze zależało mi na tym że jak przyjdzie to o czasie bo w środę mamy w klinice niepodlosci z mężem wizytę i pewnie lekarz będzie chciał też zrobić mi usg itp ….
Nie biorę proga.Kosmicznie może i nie, ale bardzo dobrze rokujący A bierzesz jakiegoś proga?
To bardzo wysoki, jeśli nie bierzesz nic.Progesteron 42, trochę mi ulżyło, że on nie jest jakis kosmicznie wysoki.
W przychodni holsäMED w Katowicach można zrobić badania genetyczne w ramach NFZ. Program jest skierowany do par z niepłodnością i poronieniami. Badają m.in. kariotypy, KIRy, HLA-C. Warto skorzystać, bo prywatnie za takie badania dla dwojga trzeba by zapłacić ok. 5000zł.Dziewczyny co to za badania w Katowicach? Bo ja zielona jestem.