reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
A kiedy powinnaś była dostać? Który to dc?
4.07. Nigdy mi się nie spóźniał , zawsze jak w zegarku😒a jeszcze zależało mi na tym że jak przyjdzie to o czasie bo w środę mamy w klinice niepodlosci z mężem wizytę i pewnie lekarz będzie chciał też zrobić mi usg itp ….

Dziewczyny, robię się coraz bardziej niecierpliwa w oczekiwaniu na te wyniki z Katowic 🙄 Wiem, że niektóre pary, które były przed nami też jeszcze nie dostały (albo nie wszystko), ale kurczę… już prawie 1,5 m-ca minęło 🙈 Szybciej doczekałam się terminu drożności, niż tych wyników.

Na pocieszenie - dzisiaj zdałam ostatni egzamin w sesji i przynajmniej do października nie muszę już myśleć o nauce 🤓 Za to w pracy czeka mnie jej mnóstwo 🫣
Ja też. Zaczynam się stresować, że coś nie tak z kariotypem wyszło i powatarzają.

4.07. Nigdy mi się nie spóźniał , zawsze jak w zegarku😒a jeszcze zależało mi na tym że jak przyjdzie to o czasie bo w środę mamy w klinice niepodlosci z mężem wizytę i pewnie lekarz będzie chciał też zrobić mi usg itp ….
Zawsze jak chcesz, aby był na czas, przed wakacjami czy jakaś impreza, to się spóźnia. 🙄 A najgorsze jest to uczucie, że czujesz się jak na okres, brzuch taki jakby pełen, a okresu nie ma. :(

Kosmicznie może i nie, ale bardzo dobrze rokujący 🥰 A bierzesz jakiegoś proga?
Nie biorę proga.

Zastanawiam się czy przy tej wartości jest sens powtarzać badanie w poniedziałek. 🤔 Choć proga bym i drugi raz zbadała chętnie.

Dziewczyny co to za badania w Katowicach? Bo ja zielona jestem.
W przychodni holsäMED w Katowicach można zrobić badania genetyczne w ramach NFZ. Program jest skierowany do par z niepłodnością i poronieniami. Badają m.in. kariotypy, KIRy, HLA-C. Warto skorzystać, bo prywatnie za takie badania dla dwojga trzeba by zapłacić ok. 5000zł.

Załączniki

• IMG_2045.png
    IMG_2045.png
    92,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry