mammania
Fanka BB :)
Ciężko na zdjęciu go złapać. Nie nastawiam się jakoś super że coś będzie z tego .Narazie odpuszczam testowanie. Termin @ mam na wtorek .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko na zdjęciu go złapać. Nie nastawiam się jakoś super że coś będzie z tego .Narazie odpuszczam testowanie. Termin @ mam na wtorek .
Łe tam, nie straszcie koleżanki tymi bliźniakami!Albo w labie walneli się z przecinkiem albo podwójne szczęście
Ja też bym chętnie zaszalała z mężem, ale ja to mam nadal nieprzespane noce Michał budzi się jeszcze co noc na cyca, dobrze że tylko raz.A ja Wam powiem, że w ramach odpuszczenia wczoraj z mężęm zabalowaliśmy jakbyśmy mieli po 20 lat położyliśmy się o 4 rano z dobrym helikopterem, dlatego dziś trochę zdychamy ale taki reset też się czasem przyda
Ja w pierwszej ciąży marzyłam o bliźniakach, każda kolejna to był strach oby nie bliźniakiCoś Ty. Ja jestem dziś około drugiej połowy 4 tygodnia. Myśl o bliźniakach mnie przeraża.