Gosia0132
Fanka BB :)
Albo w labie walneli się z przecinkiem albo podwójne szczęścieCoś Ty. Ja jestem dziś około drugiej połowy 4 tygodnia. Myśl o bliźniakach mnie przeraża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo w labie walneli się z przecinkiem albo podwójne szczęścieCoś Ty. Ja jestem dziś około drugiej połowy 4 tygodnia. Myśl o bliźniakach mnie przeraża.
Dzieki za infoW przychodni holsäMED w Katowicach można zrobić badania genetyczne w ramach NFZ. Program jest skierowany do par z niepłodnością i poronieniami. Badają m.in. kariotypy, KIRy, HLA-C. Warto skorzystać, bo prywatnie za takie badania dla dwojga trzeba by zapłacić ok. 5000zł.
Przypomnij, jesteś po Ovi?Zobacz załącznik 1645631
Mąż pomocny: nie nakręcaj się . Rano nic nie było widać, no ciekawie robi się
Taaa jestem. Psuje to obraz i radość z cienia zadziwiło mnie że w porannej już znikła a nagle pojawiła się na wieczórPrzypomnij, jesteś po Ovi?
No to zostaje tylko sprawdzać dalej i trzymać kciuki! Ile dni po Ovi to jest?Taaa jestem. Psuje to obraz i radość z cienia zadziwiło mnie że w porannej już znikła a nagle pojawiła się na wieczór
Ooo może butelka będzieA mi się spóźnia okres i tak czekam jak głupia….
Po OVitrelle ovu jest od 12 do 24hDziewczyny, czy ovitrelle zaburza wynik testów owulacyjnych? Od wczoraj mam pozytywne i zastanawiam się, czy ma sens robienie ich dalej. Czy przez ovi mogą być cały czas pozytywne? Nie dopytałam wczoraj lekarza z tego całego zamieszania.
Ciężko na zdjęciu go złapać. Nie nastawiam się jakoś super że coś będzie z tego .Narazie odpuszczam testowanie. Termin @ mam na wtorek .Super! A gdzie zdjęcie ducha ???