spoko23
Fanka BB :)
Dzięki, że pytaszJak się czujesz?![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, że pytaszJak się czujesz?![]()
Myślę, że to dobry pomysł tak z zaskoczenia. xD kiedyś mi ósemke z zaskoczenia wyrwali, normalnie bym się denerwowała przed wizytą.Dzięki, że pytaszTeraz już ok, cieszę się, że to już za mną. Może dobrze, że to się wydarzyło dzisiaj zupełnie niespodziewanie, bo inaczej bym się stresowała przygotowując się
a tak to nie było na to czasu. Mam poczucie, że wykonałam założony plan i teraz zobaczymy co będzie dalej. Z samym IUI było trochę problemów, lekarz musiał szukać najcieńszego z możliwych cewników, bo grubszy nie chciał przejść, mam podobno bardzo wąskie ujście szyjki macicy
potem zastrzyk na pęknięcie, od niedzieli Duphaston i jakoś muszę przeżyć to czekanie do terminu @
Taki spontan zaoszczędził Ci dodatkowego czekania i stresu. Teraz razem z Tobą czekamy na dwie kreski, nie te po zastrzykuDzięki, że pytaszTeraz już ok, cieszę się, że to już za mną. Może dobrze, że to się wydarzyło dzisiaj zupełnie niespodziewanie, bo inaczej bym się stresowała przygotowując się
a tak to nie było na to czasu. Mam poczucie, że wykonałam założony plan i teraz zobaczymy co będzie dalej. Z samym IUI było trochę problemów, lekarz musiał szukać najcieńszego z możliwych cewników, bo grubszy nie chciał przejść, mam podobno bardzo wąskie ujście szyjki macicy
potem zastrzyk na pęknięcie, od niedzieli Duphaston i jakoś muszę przeżyć to czekanie do terminu @
Trzymam kciuki za IUIDzięki, że pytaszTeraz już ok, cieszę się, że to już za mną. Może dobrze, że to się wydarzyło dzisiaj zupełnie niespodziewanie, bo inaczej bym się stresowała przygotowując się
Ja chce taką kozę
Ja np w nocy dostałamu mnie biały test, ale proszę bez smutków! Ja nie nastawiałam się nawet trochę![]()
GratulujęTam wyszedł mi kir AA i zero implantacyjnych.Umówiłam się już do gina, myślę, czy czekać co on powie czy jeszcze równocześnie uderzać do jakiegoś immunologa zajmującego się ciążami lokalnie.
To ten acard dalej biorę, bo mnie zestresowało, że w sumie nie wiem co z nim robić dalej. Dzięki!
A ile trwa taka procedura ivf zaczynająć od kwalifikacji?
A stymulacja rozpoczyna się od 1dc ?