reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

Hej, myślę że miesiąc - dwa. Wszystko zależy od przypadku :)
Ok dziekuje 😄
Jestem ciekawa jaki plan ma na mnie lekarz.
Teraz miałam cykl stymulowany z monitoringiem i zastrzykiem.
Okres planowo w niedzielę. Wizyta umówiona na poniedziałek.
Kazał mi przyjść między 2-3 dc jeśli się nie uda .
Ciekawe czy będzie ten sam schemat czy może coś innego jeszcze u mnie spróbować 🤔🤔

reklama
Ja chce taką kozę
Daje mleko?
Tak doję ją ręcznie dwa razy dziennie 🙈

Jeśli nie chciałam kozę to musisz się przygotować na to, że koza to zje wszystko, obgryzie każdy krzaczek, potrafi wysoko skakać. To takie psotne i wszędobylskie zwierzę.
Jako ekologiczną kosiarkę do trawnika polecam owce kameruńskie ( ich nie trzeba golić)

Tak doję ją ręcznie dwa razy dziennie 🙈

Jeśli nie chciałam kozę to musisz się przygotować na to, że koza to zje wszystko, obgryzie każdy krzaczek, potrafi wysoko skakać. To takie psotne i wszędobylskie zwierzę.
Jako ekologiczną kosiarkę do trawnika polecam owce kameruńskie ( ich nie trzeba golić)

Zazdroszczę, uwielbiam kozie mleko 😄

Ok dziekuje 😄
Jestem ciekawa jaki plan ma na mnie lekarz.
Teraz miałam cykl stymulowany z monitoringiem i zastrzykiem.
Okres planowo w niedzielę. Wizyta umówiona na poniedziałek.
Kazał mi przyjść między 2-3 dc jeśli się nie uda .
Ciekawe czy będzie ten sam schemat czy może coś innego jeszcze u mnie spróbować 🤔🤔
Masz PCOS? Tez mam 2 stymulowaną teraz owulacje Aromkiem - 2 pęcherzyki i włączyliśmy ovitrelle. A Ty jaki zastrzyk mialas na pekniecie? Jak sie po nim czułaś?

teraz jak widzę bociany u nas to każę mężowi je pogonić, bo są jakieś trefne, koślawe ;)

Pokaż i ile dni po Ovi? :)
Messenger_creation_c0200f47-2997-4e0a-ae26-109822cfebfd.png

Haha jeden dzień po 😂 chciałam się upewnić, że na pewno dobrze podałam sobie zastrzyk... i po prostu w końcu zobaczyć te dwie kreski 😂

Nie mam PCOS.
Miałam stymulowaną owulacje Letrazolem i zastrzyk zivferet .
Ale niestety efektów z tego nie ma.
I się zastanawiam jaki teraz będzie plan na mnie

reklama
Do góry