Bambi199027
Zaangażowana w BB
to ja mam mistrza. 5 dni przed zrobiłam 20Głównie 10, ale tez testowałam 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja mam mistrza. 5 dni przed zrobiłam 20Głównie 10, ale tez testowałam 5
To spróbuj może szybko umówić immuno lub ginekologa (jeśli masz ogarniętego ginekologa to i on takie rzeczy załatwi), bo możliwe, że wdroży Ci accofil i/lub encorton - na wszelki wypadek, żeby Twój organizm nie próbował odrzucać ciąży.Tam wyszedł mi kir AA i zero implantacyjnych. Umówiłam się już do gina, myślę, czy czekać co on powie czy jeszcze równocześnie uderzać do jakiegoś immunologa zajmującego się ciążami lokalnie.
To ten acard dalej biorę, bo mnie zestresowało, że w sumie nie wiem co z nim robić dalej. Dzięki!
dla mnie 20 to szkoda kasy (szybko testuje więc nie dałabym rady tak długo czekać ) Przepraszam mam jedna, nie użyta w szafie bo kupiłam przez przypadek w komplecie z 10to ja mam mistrza. 5 dni przed zrobiłam 20
no ja nie wiem co mi się pokielbasilo że lepsze a to w drugą stronę i to jeszcze w Rossman za 15 zł czy coś takiegodla mnie 20 to szkoda kasy (szybko testuje więc nie dałabym rady tak długo czekać ) Przepraszam mam jedna, nie użyta w szafie bo kupiłam przez przypadek w komplecie z 10
Haha na początku pomyślałam że 20 znaczy, że zrobiłaś 20 testów 5 dni przed nie doczytałam że chodzi o czułośćto ja mam mistrza. 5 dni przed zrobiłam 20
No wiesz co?! W takim razie liczę to jako „swoją”, czyli czerwcową butelkęJestem dziś 17/18dpo, a to jest testowanie z 30 czerwca, które olałam, bo wyjechałam na wakacje. Nie wiem czy iść na bete dziś i w pon, ale będą 3 dni, czy jutro i w poniedziałek. Chyba jutro.
Dlatego ja neo kupuję bo jak testy są w domu to korci żeby zrobić.Ja w tym miesiącu nie szaleje z testami,
bo wyjechałam i specjalnie ich nie wzięłam wyobraźcie sobie, że wysikałam pół paczki z premona w poprzednim cyklu wariactwo
Miłej i udanej zabawyDziewczyny u mnie szybka akcja, na dzisiejszym monitoringu wyszło, że pęcherzyk w lewym jajniku gotowy i robimy dziś inseminację, ale wariactwo, dopiero 10 dc Ta stymulacja dała chyba czadu. W prawym jajniku też jest pęcherzyk 16 mm, więc pewnie będziemy jeszcze poprawiać naturalnie
Jak się czujesz?Ja już po teraz czekamy