KolorowaCzerń
Moderator
Szukam wątku staraczkowego aktualnego i nie mogę odnaleźć Pomożecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz są te wątki kreskowe, na każdy kolejny miesiąc zakładany jest nowy.Szukam wątku staraczkowego aktualnego i nie mogę odnaleźć Pomożecie?
GratulacjeNie spodziewałam się, że to kiedyś powiem, ale otwieram miesiąc pozytywnie
Jak na złość aparat dziś nie wyostrza poprawnie, ale kreska jest prawilnie różowa. To jest test 10, zrobiłam też 25 i jest na nim duszek, więc to już nie Ovitrelle (robiłam w weekend i była biel-biel). Jutro lecę na krew, może w końcu beta będzie dwucyfrowa
Zobacz załącznik 1646214
PS. Uprzedzając pytania o to, co zrobiłam inaczej - jedynie Ovitrelle i seksy w dniu aplikacji. Jajo miałam już wielkie, więc ten jeden seks wystarczył Małż ma atopową skórę i jak na złość mu wyparchaciło pachwiny tak, że drugi raz już się nie dało z bólu.
Właśnie nawet nie Bardziej podekscytowanie, że nareszcie będę to miała za sobą A potem we wtorek młody Malin.owski jak @Leanne (i okulista, bo jestem już stara i muszę dostać receptę na okulary do pracy przed monitorem ).Kciuki za jutro będzie dobrze
Stresik jest?
To super ,że nie ja się swojej obawiałam, a okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Same wizyty powodzenia. Robisz prywatnie czy na fundusz sono?Właśnie nawet nie Bardziej podekscytowanie, że nareszcie będę to miała za sobą A potem we wtorek młody Malin.owski jak @Leanne (i okulista, bo jestem już stara i muszę dostać receptę na okulary do pracy przed monitorem ).
Ogromna ta beta, co najlepsze dałam reakcję koło 17, ale jakoś chyba w pośpiechu i nie zarejestrowałam, że to Twoja i że jest czterocyfrowa już gratkiMam betę z dziś - 7859.
Nie wiem, ale jakoś nawet nie dopuszczam myśli, że te jajowody są niedrożne, a jeśli nawet, to że uda się bez problemu je udrożnić. I do jutra rana zamierzam się tego trzymać Inaczej zacznę się jednak stresowaćTo super ,że nie ja się swojej obawiałam, a okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Same wizyty powodzenia. Robisz prywatnie czy na fundusz sono?
Ja się wcale nie zdziwię @Anka2803 jak zaraz będziemy miały kolejne kreskowe bliźniakiOgromna ta beta, co najlepsze dałam reakcję koło 17, ale jakoś chyba w pośpiechu i nie zarejestrowałam, że to Twoja i że jest czterocyfrowa już gratki