Wiesz co, odnośnie tego progesteronu o którym mówiła żeby suplementować to przyjęłam jako fakt i nie przyszło mi do głowy, żeby o to dopytywać, a mówiła o nim w kontekście poprawnego zagnieżdżania nie pytając o wynik mojego naturalnego ( sama jej powiedziałam, że 10 z haczykiem naogół) jednak co rozmowa telefoniczna to nie na żywo a i tak dopiero po wiele rzeczy więcej chciałoby się dopytywać. Chciała przekazać mi jak najwięcej informacji i o jak najwięcej kwestii o Nas wypytać, był to szczegółowy wywiad. Mówiła o tym, że to ważne żeby nie doszło do wczesnego poronienia, żeby zagnieżdżenie było prawidłowe. Accofil mam brać w dzień owulacji jednorazowo całą ampułkę, a po ewentualnym pozytywie 1/3 dawki co 2 dzień. Wkleje wytyczne poniżej.
A przypomnisz mi : Czy Ty dostałaś od immuno zalecenie Accofilu, mimo że udaje się zachodzić w ciąże? Pani dr wspominała, że jak nie ma innych utrudnień u pary to jest jakiś tam odsetek z kirem AA gdzie udaje się bez leków uzyskać i utrzymać ciąże, ale w większości jej przypadków potrzebne jest wsparcie. Ja ją tak zrozumiałam, ale niestety jakość połączenia była wtedy taka sobie, więc też nie wiem na ile dobrze odczytałam jej słowa.