reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
tak, @penguinlicious i ja u Malinowskiego z łódzkiego bociana. Ja miałam na piątek umówiona, ale przełożyłam, bo nie mam wyników jeszcze z Holsamed. Ale @penguinlicious chyba odbyła swoją?
Ooo no ja swoich też nie mam z Holsamedu ale męża już mam i myślę nad umówieniem wizyty. Widziałam też że w GynCentrum w Katowicach przyjmuje doktor Sydor i się zastanawiam jak to ugryźć żeby nie czekać długo na termin. Ile czekałaś @fckathy?

Ooo no ja swoich też nie mam z Holsamedu ale męża już mam i myślę nad umówieniem wizyty. Widziałam też że w GynCentrum w Katowicach przyjmuje doktor Sydor i się zastanawiam jak to ugryźć żeby nie czekać długo na termin. Ile czekałaś @fckathy?
do Malinowskiego online są dostępne od ręki :) tylko mówią, ze oddzwoni koordynator, aby umówić termin i nie dzwoni. Ja się musiałam upomnieć i @penguinlicious chyba tez.

A tak zbaczając z tematu to od 3 dni liczymy z mężem kalorie 🫣 trochę się ruszamy (przed ciążą chodziliśmy na siłownię 4x tydz) chciałabym wrócić do biegania, myślę że skoro na ciążę jest zielone światło to i biegać bym już mogła 🤔 dziś na kolację zrobiłam placuszki jogurtowe z borówkami już 2 raz w ciągu 3 dni 😅 i 3 dzień nocna owsianka czeka na rano w lodówce. Mój ginekolog zalecił mi branie spiruliny skoro nie jem mięsa i o ile borę ją ok 2 tygodnie to wydaje mi się że czuje się lepiej, mniej ospała i lepiej śpię. Biorę też biotynę na włosy, a z kwasem foliowym kupiłam pregne start bo czytałam dobre rzeczy o niej. W pracy miałam taki miesiąc że do zapomnienia. Jak ktoś myśli że po zakończeniu roku szkolnego w przedszkolu (prywatne) to się już pije kawę ale dla odmiany mrożona to się myli 🫣 wycieczki, lody, spotkania z rodzicami odnośnie dzieci z orzeczeniami, opinie do poradni akurat kilka mi się skumulowało. A nie było mnie pół roku i dokumentacja bajzel totalny musiałam to wszystko ogarnąć...Ale od poniedziałku mam urlop 2 tygodnie więc jeszcze 3 dni i leżę i pachne tym bardziej że małż nie ma urlopu wtedy (dużo kawki u mamy i siostry się zapowiada)

tak, @penguinlicious i ja u Malinowskiego z łódzkiego bociana. Ja miałam na piątek umówiona, ale przełożyłam, bo nie mam wyników jeszcze z Holsamed. Ale @penguinlicious chyba odbyła swoją?
Tak @Lilayne - ja miałam swoją dzisiaj. Widziałam wyżej, że macie na razie tylko wyniki męża, a byliście 22.05, czyli dzień przed nami, a my dostaliśmy już wszystko 8.07. Więc mam nadzieję, że Twoje będą lada moment.
Co do terminu - też nie czekałam długo, bo wizytę miałam dzisiaj, czyli 8 dni od otrzymania wyników. Ale tak, musiałam się upomnieć o telefon od tego koordynatora wizyt online.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak @Lilayne - ja miałam swoją dzisiaj. Widziałam wyżej, że macie na razie tylko wyniki męża, a byliście 22.05, czyli dzień przed nami, a my dostaliśmy już wszystko 8.07. Więc mam nadzieję, że Twoje będą lada moment.
Co do terminu - też nie czekałam długo, bo wizytę miałam dzisiaj, czyli 8 dni od otrzymania wyników. Ale tak, musiałam się upomnieć o telefon od tego koordynatora wizyt online.
Dzięki, a powiedz mi jak wyglądała ta wizyta? I jaki kosz?

Do góry