reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
tak, @penguinlicious i ja u Malinowskiego z łódzkiego bociana. Ja miałam na piątek umówiona, ale przełożyłam, bo nie mam wyników jeszcze z Holsamed. Ale @penguinlicious chyba odbyła swoją?
Ooo no ja swoich też nie mam z Holsamedu ale męża już mam i myślę nad umówieniem wizyty. Widziałam też że w GynCentrum w Katowicach przyjmuje doktor Sydor i się zastanawiam jak to ugryźć żeby nie czekać długo na termin. Ile czekałaś @fckathy?

Ooo no ja swoich też nie mam z Holsamedu ale męża już mam i myślę nad umówieniem wizyty. Widziałam też że w GynCentrum w Katowicach przyjmuje doktor Sydor i się zastanawiam jak to ugryźć żeby nie czekać długo na termin. Ile czekałaś @fckathy?
do Malinowskiego online są dostępne od ręki :) tylko mówią, ze oddzwoni koordynator, aby umówić termin i nie dzwoni. Ja się musiałam upomnieć i @penguinlicious chyba tez.

A tak zbaczając z tematu to od 3 dni liczymy z mężem kalorie 🫣 trochę się ruszamy (przed ciążą chodziliśmy na siłownię 4x tydz) chciałabym wrócić do biegania, myślę że skoro na ciążę jest zielone światło to i biegać bym już mogła 🤔 dziś na kolację zrobiłam placuszki jogurtowe z borówkami już 2 raz w ciągu 3 dni 😅 i 3 dzień nocna owsianka czeka na rano w lodówce. Mój ginekolog zalecił mi branie spiruliny skoro nie jem mięsa i o ile borę ją ok 2 tygodnie to wydaje mi się że czuje się lepiej, mniej ospała i lepiej śpię. Biorę też biotynę na włosy, a z kwasem foliowym kupiłam pregne start bo czytałam dobre rzeczy o niej. W pracy miałam taki miesiąc że do zapomnienia. Jak ktoś myśli że po zakończeniu roku szkolnego w przedszkolu (prywatne) to się już pije kawę ale dla odmiany mrożona to się myli 🫣 wycieczki, lody, spotkania z rodzicami odnośnie dzieci z orzeczeniami, opinie do poradni akurat kilka mi się skumulowało. A nie było mnie pół roku i dokumentacja bajzel totalny musiałam to wszystko ogarnąć...Ale od poniedziałku mam urlop 2 tygodnie więc jeszcze 3 dni i leżę i pachne tym bardziej że małż nie ma urlopu wtedy (dużo kawki u mamy i siostry się zapowiada)

tak, @penguinlicious i ja u Malinowskiego z łódzkiego bociana. Ja miałam na piątek umówiona, ale przełożyłam, bo nie mam wyników jeszcze z Holsamed. Ale @penguinlicious chyba odbyła swoją?
Tak @Lilayne - ja miałam swoją dzisiaj. Widziałam wyżej, że macie na razie tylko wyniki męża, a byliście 22.05, czyli dzień przed nami, a my dostaliśmy już wszystko 8.07. Więc mam nadzieję, że Twoje będą lada moment.
Co do terminu - też nie czekałam długo, bo wizytę miałam dzisiaj, czyli 8 dni od otrzymania wyników. Ale tak, musiałam się upomnieć o telefon od tego koordynatora wizyt online.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak @Lilayne - ja miałam swoją dzisiaj. Widziałam wyżej, że macie na razie tylko wyniki męża, a byliście 22.05, czyli dzień przed nami, a my dostaliśmy już wszystko 8.07. Więc mam nadzieję, że Twoje będą lada moment.
Co do terminu - też nie czekałam długo, bo wizytę miałam dzisiaj, czyli 8 dni od otrzymania wyników. Ale tak, musiałam się upomnieć o telefon od tego koordynatora wizyt online.
Dzięki, a powiedz mi jak wyglądała ta wizyta? I jaki kosz?

Do góry