reklama
ada1,
Aleś zdeterminowana ;D Walcz, walcz dziewczyno ;D
Wszystkie pozycje pozwalające na głęboką penetrację są przyjemne ;D "na pagony" jest moją ulubioną
Ostatnio kiedy się kochaliśmy oceniłam stan swojego owłosienia na nogach za naganny i tak się uśmieliśmy z tego, że "na pagony" zakończyło się na wesoło - "na klauna" ;D
Czy Wam także zdarza się z wielkiego, euforycznego porządania zmienić seks (jakąś śmieszną, nie zamierzoną całkowicie uwagą) w seks na wesoło? Czy raczej w skupieniu czekacie na finish?
Aleś zdeterminowana ;D Walcz, walcz dziewczyno ;D
Wszystkie pozycje pozwalające na głęboką penetrację są przyjemne ;D "na pagony" jest moją ulubioną
Ostatnio kiedy się kochaliśmy oceniłam stan swojego owłosienia na nogach za naganny i tak się uśmieliśmy z tego, że "na pagony" zakończyło się na wesoło - "na klauna" ;D
Czy Wam także zdarza się z wielkiego, euforycznego porządania zmienić seks (jakąś śmieszną, nie zamierzoną całkowicie uwagą) w seks na wesoło? Czy raczej w skupieniu czekacie na finish?
wiki.25
mama kochanych brojków
agwa ja nieraz cos chlapnelam glupiego i moj mezulek az zwijal sie ze smiechu ..ale wtedy jest fajnie i zabawnie ,,,,lubie takie sytuacje rozladowuje to kazde napiecie i wogole milo jest tak czasem pobqaarszkowac w humorku
tuśka21
Fanka BB :)
ada1 jedno napewno ci zagwarantuje jesli skupisz mysli na czyms innym i nie bedziesz myslec o upragnionej fasolce i wezmiesz to bardziej na luz to i Ty doczekasz sie upragnionego brzuszka i malusiej Fasoleczki w nim ;D
-czego Ci zycze z calego serca-
-czego Ci zycze z calego serca-
reklama
wiki.25 pisze:agwa ja nieraz cos chlapnelam glupiego i moj mezulek az zwijal sie ze smiechu ..ale wtedy jest fajnie i zabawnie ,,,,lubie takie sytuacje rozladowuje to kazde napiecie i wogole milo jest tak czasem pobqaarszkowac w humorku
Czy mozemy poznać stosowne cytaty ? O ile forum takie treści zniesie... ;D