reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ulubiona pozycja ;-)

reklama
tuśka, dziękuję choć narazie wiadomo, dopiero 17 tydzień więc niestety wszystko jeszcze może się zdarzyć. Ale ja jestem dobrej myśli i czekam na moją dzidzię z utęsknieniem.

kropecka pisze:
tuśka, dziękuję choć narazie wiadomo, dopiero 17 tydzień więc niestety wszystko jeszcze może się zdarzyć.

ZABRANIAM CI TAK MYSLEC   :mad:

to juz blizej niz dalej i juz niedlugo 20 tydzien - juz bedzie bezpiecznie - bo nawet gdyby dziecko sie urodzilo to ma wielkie szanse przezycia przy dzisiejszej aparaturze.... :laugh:

wiec mysli pozytywne Ci wysylam .... (co prawda wirtualnie) ale co pozytyw to pozytyw :) ;)

kropecka, kazda matka boi sie o dziecko, a strach w ciazy to sprawa normalna, ale nie daj mu sie!! dzidziuch bedzie zdrowy i wszystko sie uda!

a potem to juz tylko obawa przed paluszkami w kontakcie, uderzeniem glowa o kant mebli, zjedzeniem psiej karmy i takie tam drobiazgi ;D

DO ADA 1      

fantasy__30_.gif

Wiesz aby mieć taką kochaną fasolke wystarczy Twój mężczyzna dużo miłości czułości ale tak naprawde dużo i myśl że chcesz mieć taką fasoleczke.Pozdrawiam.               

dzięki dziewczyny za wsparcie :) zgadzam się i dopiero uświadamiam sobie że tak naprawdę ten strach o dziecko dopiero się zaczął a trwać będzie chyba przez wiele lat.

reklama
Anula 19 - wiesz na pewno jest tak jak mówisz i coraz mocniej wierze że i ja się doczekam fasolki a dodatkowo utwierdza mnie w tym przekonaniu to właśnie forum.Co raz któraś z dziewczyn pisze o swoim szczęściu.

Do góry