reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiona pozycja ;-)

Mnie tam kinia.p nie urazia ;D sygnalizowalam jedynie bliska granice tolerancji.

69 ::) aa..tez calkiem, calkiem nie powiem..a podwójnosc bodzców=podwójna rozkosz ;D

reklama
cześć dziewczyny my preferujemy pozycje na pieska gin mówił ze bardzo sprzyja ta metoda zajściu w ciąże ale jakoś narazie od 3 m-cy nic sie to nie potwierdza

dokladnie - Agnexx ma 100% racji ... moze poczytajcie camsutre zeby zobczyc jakies nowe pozycje - o glebokiej penetracji czlonka ... :)

dzięki dziewczyny że dodajecie mi otuchy ale kiedyś myślałam że jak sie chce dzidziusia to nie problem a teraz widze że to nie takie proste

wiesz naogol jest tak ze osoby te ktore tego dziecka pragna maja z tym nielada problem ... a te ktore sie przespia od tak sobie wpadaja i maja dzieciaki bez trudu .... ;) :-[

reklama
oj właśnie los tak jak by na złośc nam robił jak bardzo chcesz to nic nie wychodzi z tego. ale 3 m-ce to juz troszke czasu jest a wszyscy mnie uspokajają że nie ma jeszcze powodu do zmartwienia. Sama juz nie wiem

Do góry