reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

No ja to jeszcze dzis tylko wstepnie ogladalam ,musialam wyjsc szybko bo naprawde jeszcze bym cos kupila he he,ale niedlugo jak juz chociaz wstepnie bende znala plec to zaczne kupowac podstawowe rzeczy:)

reklama
Corin, no te ostatnie "pumpy" sa genialne!:-) Juz sobie wyobrazam w nich maluszka, ktory lezy i fika raczkami i nozkami!:-D

Emkamek fotelik rewelacja! Aż mi się przyjemnie zrobiło na samą myśl jaki musi być wygodny ;)

Corin ciuszki przecudne, te ostatnie wymiatają :)

Ja wczoraj u nas w hurtowni spędziłam prawie 2 godziny :D Jak zaczęłam oglądać, przeglądać, dotykać to nie mogłam się oprzeć. Do tego jeszcze pani bardzo uprzejma, która mi wszystko wyjaśniała i pokazywała. Ojjj zostawię tam dużo pieniążków :D

Anulka, slodkie ciuszki.:-)

Ja nie kupuje kaftanikow, bo sadze, ze bodziaki sa o niebo wygodniejsze, nie zwijaja sie i maluch ma schowane plecki.

A takie o to cudo do karmienia zakupil mi mezus w styczniu.:-) Uznalismy, ze mamy prawie wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy dla maluszka i mozemy sobie tym razem pozwolic na fotel bujany do karmienia - jest genialny. Podnozek tez sie buja! Buy the Saplings Relax Glider Chair from Baby Days Direct
też myślałam nad tym fotelem i szukałam używanego no i zobaczymy może do lipca się jakiś znajdzie ;)

Sliczne te Wasze zakupowe zdobycze,gratuluje gustu dziewczyny!;-)
Ja od poniedzialku juz wiem ze bedzie Dziewczynka i jestem w siodmym niebie:-) wiec tez spokojnie moge isc na pierwsze upragnione zakupy.
Tyle ze musze czekac do sob.az wroci maz,choc chcial synka na zakupy zadeklarowal sie isc.
To nasza pierwsza dzidzia i tez jest bardzo przejety...

Mój też lubi ze mną chodzić na zakupy...jednak ubranka woli, żebym sama kupowała, bo on o tym pojęcia nie ma:-D Mężuś woli kupować sprzeciory typu wózek, podgrzewacze...itp.;-) Wczoraj nawet kupił mi puderek, bo kolekcjonuję już kosmetyki, bo resztę mamy(oprócz wózka);-)

a to moje pierwsze ubranka dla dzidziusia;-) Zdjęcie0086.jpg

reklama
Do góry