reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

psota sliczne, ja juz nie moge wytrzymac bez kupowania ale czekam tydz zeby lekarz potwierdzil ze chlopak badz tez nie:-)

reklama
A to nowe ciuszki zakupione dzis :) SL279103.jpgSL279102.jpg

Anulka, slodkie ciuszki.:-)

Ja nie kupuje kaftanikow, bo sadze, ze bodziaki sa o niebo wygodniejsze, nie zwijaja sie i maluch ma schowane plecki.

A takie o to cudo do karmienia zakupil mi mezus w styczniu.:-) Uznalismy, ze mamy prawie wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy dla maluszka i mozemy sobie tym razem pozwolic na fotel bujany do karmienia - jest genialny. Podnozek tez sie buja! Buy the Saplings Relax Glider Chair from Baby Days Direct

emkamek, świetny fotel. Cena tylko dość zaporowa (jak na polskie realia ;-) ) Ja też musze pomyśleć o jakimś wygodnym fotelu.

A ja wczoraj poszalalam w ciuchu. Pojechałam obkupić męża i synka, a jak zwykle najwięcej przywiozłam dla córy :/
Muszę wam powiedzieć ze juz pojawiaja się wiosenne ciuszki, a najwięcej jest takich zdeklarowanych płciowo, hahahaha, czyli strikte na dziewczynke albo typowo dla chłopczyka.
Ja z wiadomych względow wziełam w miare uniwersalne.

Oto moje wczorajsze zdobycze.

To na trzecim zdjeciu jest super :) Taki jakby spiworek, ale z gumeczką na dole, a do tego na rekawkach widac takie jakby kieszonki. To mozna dziecku wywinac na rączki i mamy niedrapki :-)

Super te ubranka kurde!! Ja już bym chciała iśc ale Tomek prosił,żebym sama nie chodził bo on tez chce cos wybrać więc czekam na sobote i doliczam dni hihi
Corin mi to ostatnie sie strasnzie podoba takie "pumpy" :-D

Dzisiaj taka ladna pogoda u mnie ,ze tez wyszlam na spacer a przy okazji poplacic rachunki ,i oczywiscie obeszlam wszystkie sklepiki z ciuszkami i akcesoriami dzieciecymi,jest mnostwo fajnych rzeczy,a ubranka to cudenka sa,az sie chce jak najszybciej urodzic i stroic malenstwo:)szkoda ze takie malenstwa szybciutko rosną:)

Corin ,twoje zdobycze ubrankowe sa super

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry