reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

My mieliśmy poczekać do 7 miesiąca, mnie nie kusi, bo po sklepach łazic nie mogę, ale moje kochanie nie mogło się oprzeć;)
1.jpg1 (2).jpg

reklama
A ja jeszcze nie mam żadnych pokus żeby cokolwiek kupować z ciuszków.
Co prawda rozczulają mnie małe piękne ubranka dla dziewczynki - szczególnie jakieś sukieneczki, ale żebym miała cokolwiek kupować? Niet.

Corin, mój mąż lubi kupować ciuchy i sobie, i mi i teraz widzę, że zaczyna dzidziusiowi, ale obiecał, że już poczeka do końca kwietnia;)

Corin to zolte to reczniczek z kapturkiem (kaczuszka :-D czy kura, sama nie wiem :-D ) ale gdybym wiedziala ze to dziewczynka to byl rozowy krolik, z takimi dlugimi uszami :-D

psota ja uwielbiam rampersiki, a twoj maz na prawde trafil w 10 :-) moj D to sobie ciuchow nie kupuje bo ja znam lepiej jego gust niz on sam, za to on nie zna mojego w ogole , wiec jesli ma mi cos kupowac to od razu sie z nim wybieram :-D

reklama
Em_ka, ja się w tych rampersikach zakochałam natychmiast;) Hmm... tak sobię myślę, że ten mój mąż to chodzący skarb:)

Do góry