reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - czyli zakupowe szaleństwo

Hejka dziewczyny ;) pomału myślę ze mam skompletowania wyprawke - albo wiem co jeszcze dokupić, jednak co sądzicie o monitorze oddechu? Macie?
Polecacie jakieś sprawdzne spiworki? ja zastanawiam się nad Grobrag tog 2.5;)

reklama
Hejka dziewczyny ;) pomału myślę ze mam skompletowania wyprawke - albo wiem co jeszcze dokupić, jednak co sądzicie o monitorze oddechu? Macie?
Polecacie jakieś sprawdzne spiworki? ja zastanawiam się nad Grobrag tog 2.5;)
Ja na pewno będę miała monitor, ale jeszcze nie kupuje, wszystko około 30 TC kupię.

Hej Kochane:) Mam laktator elektryczny Calpol nie uzywany w orginalnym opakowaniu. Moze ktoras potrzebuje, moge sprzedac za 100zl, w sklepie sa po ponad 200zl. Dla mnie to byl nie trafiony prezent, lezy i sie kurzy tylko a moze komus posluzy. Zainteresowane zapraszam :) Jestem w Czestochowie.

Hej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]

I będę wdzięczna jak przy odpowiedzi zaznaczycie @Kundlica żeby mi się na pewno pojawiło info [emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji3590] mam nadzieję że tu zaglądacie i Wam się wyświetli ze was wzywam! [emoji16] Uśmiecham się do was o pomoc [emoji16] możecie się podzielić jakie wózki wybrałyście dla swoich maluszków (chyba najbardziej interesują mnie 2w1),czy je polecacie, co było w nich dobrego, a co wam się nie podobało i czy kupiłybyście ponownie czy wybrałybyście coś innego? Będę ogromnie wdzięczna bo mam pustkę w głowie a chyba czas powoli się rozglądać, szczególnie że chciałabym używkę [emoji85]

I będę wdzięczna jak przy odpowiedzi zaznaczycie @Kundlica żeby mi się na pewno pojawiło info [emoji8]
Ja mam Adamex Monte deluxe i jak dla mnie rewelacja duża gondola i na każdy teren

@Kundlica espiro next
Co prawda miałam reklamacje co do kół i budki ale i tak bym kupiła ten sam. Ja potrzebowałam wózka z dużymi kołami na moje wiejskie dziury i jednocześnie żeby nie był za wielki po złożeniu i zmieścił się do mojej cytryny. Wózek super się prowadzi, ekspresowo składa i nadal mi się podoba wizualnie.

Espiro Next Limited Edition 2w1
Duze koła, super się prowadzi, ma przydatne gadżety jak np. Wbudowana moskitiera. Sprawdza się na naszych dziurach, na plaży, był z nami w górach i często jeździ autem. I gondola i spacerówka jak dla nas super

Załączniki

• Screenshot_20220107-085341_Gallery.jpg
    Screenshot_20220107-085341_Gallery.jpg
    482,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama

@Kundlica wszystko zależy jakiego wózka szukasz i jaki masz budżet.
Dla mnie tylko cybex lub bugaboo ale co kto lubi i co kto szuka :)

Do góry