reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Eve, Fafalka a jak z tapicerką? To taka ceratka?

Tak, ceratka. Dodatkowo jest miękka wkładka dla mniejszego dziecka (czyli takiego jak nasze teraz :)), welurowa chyba. Ona się brudzi mocno, ale można ją zdjąć i włożyć do pralki. Ale właściwe krzesełko ma tapicerkę ceratkową i czyści się bez problemu, ja do tego używam oczywiście mokrych chusteczek :p
Siedzonko też ma regulowane pochylenie i wysokość, składa się na płasko, nie ma na co narzekać :)

Krzeselko mamy chicco polly, fajnie sie czysci i sklada ;-)

fotelik do samochodu chcialam maxi cosi tobi ale ponoc nie w kazdym aucie pasuje bo wymaga dlugich pasow :eek: tak mi pan w sklepie nagadal i nie wiem czy to prawda czy specjalnie tak gadal bo chcial mi wcisnac inny ktory akurat mial na sklepie :baffled:

ktos ma tobi i moze mi cos wiecej na ten temat powiedziec ???

Paol u nas tak jak u Fafalki. Ceratka z welurową wkładką, której np. Kuba nie używa, bo się mu tyłek bardziej poci niż na ceracie.

Cortina jak my szukaliśmy dla Kuby fotelika to w żadnym sklepie nikt nawet nie wspomniał, że do jakiegokolwiek potrzeba dłuższych pasów. Bzdura. Chciał wcisnąć pewnie coś ze stanu :)

Jeszcze puzzle piankowe muszę kupić... i ochraniacz do łóżeczka... Zaczyna mnie wkurzać kupowanie przez net, ale te wszystkie sklepy stacjonarne to już u siebie znam na pamięć i albo nic tam nie ma, albo na necie jest o wiele taniej...

Jeszcze puzzle piankowe muszę kupić... i ochraniacz do łóżeczka... Zaczyna mnie wkurzać kupowanie przez net, ale te wszystkie sklepy stacjonarne to już u siebie znam na pamięć i albo nic tam nie ma, albo na necie jest o wiele taniej...

u mnie dokladnie to samo, w stacjonarnych nic nie ma a jak juz cos jest to ceny z kosmosu ;-)
Listonosz to sie smieje ze mnie co przychodzi z jakas przesylka to mowi ze ja najlepsza kilientka allegro chyba jestem :rofl2: dowcipny :-D najbardziej lubie paczki z poczty polskiej dostawac bo mamy takiegooooooooo przystojnegoooooo dostawce paczkowego ze wam mowieeeeeee :-p :rolleyes:

reklama
Do góry