reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - czyli zakupowe szaleństwo

Moja koleżanka miała kokon i powiedziała że to najlepsze co jest dla takiego małego dziecka, bo chociażby jak gdzieś jechali do kogoś to położyła dziecko do tego, albo nawet u siebie na kanapie i nie było możliwości żeby dziecko w jakikolwiek sposób spadło, taka amortyzacja. Ja na pewno albo będę szyla sobie sama albo zakupie :)
Ja bardziej rozwazam o bezpieczeństwo czy sie nie udusi. Bo to dla mnie najwazniejsze. Wiadomo ze dwu mirsieczne dziecko sie nie obraca, wiec nie ma szans ze spadnie. Kokon jest max do 3 miesięcy.

reklama
Ja bardziej rozwazam o bezpieczeństwo czy sie nie udusi. Bo to dla mnie najwazniejsze. Wiadomo ze dwu mirsieczne dziecko sie nie obraca, wiec nie ma szans ze spadnie. Kokon jest max do 3 miesięcy.
Niekoniecznie, to chyba zależy jakie ktoś ma preferencje, koleżanka uzytkowala do 6 miesiąca :)

Hej dziewczyny, kupujecie już coś ? Ja w czwartek będę miała już 16 tc i chciałabym chociaż jakieś skarpetki kupić, ale mój mówi żebyśmy poczekali do tego 26 tc. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze 2,5 miesiąca, no i wolałabym wszystko w czasie rozłożyć, bo na wyprawkę sporo wydamy, w końcu to nasze pierwsze :D

Hej dziewczyny, kupujecie już coś ? Ja w czwartek będę miała już 16 tc i chciałabym chociaż jakieś skarpetki kupić, ale mój mówi żebyśmy poczekali do tego 26 tc. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze 2,5 miesiąca, no i wolałabym wszystko w czasie rozłożyć, bo na wyprawkę sporo wydamy, w końcu to nasze pierwsze :D
Ja kupuję, co ma być to będzie;)

Ja już "cos" kupiłam jak tylko się dowiedzialam ala to jakies skarpetki, bodziaka :p ale teraz właśnie coś zaczynam działać bo swiruje ze się się nie wyrobie ;) tylko ciągle staram się być racjonalna i czytam czytam czytam A i tak patrzę na rzeczy raczej zbędne;) my kobitki tak mamy!
Gratulacje tak w ogole ;)

U mnie mąż kupuje pierdółki do pokoju, a to lampeczkę, a to naklejki na ścianę xD A ja wyrodna matka jeszcze nie pomyślałam o niczym tylko się po brzuchu gładzę :D po urlopie biorę się za wyprawkę :)

U mnie mąż kupuje pierdółki do pokoju, a to lampeczkę, a to naklejki na ścianę xD A ja wyrodna matka jeszcze nie pomyślałam o niczym tylko się po brzuchu gładzę :D po urlopie biorę się za wyprawkę :)
Ja mojemu tylko wysyłam mówi ze spoko i koniec xd
A dziewczyny co sądzicie o Chicco Baby Hug 4w1? Warto kupić,? Szukam "przenośnego" łóżeczka Ale także z opcją lezaczka bo dzieci tak szybko rosną tylko cena mnie przeraża!

Ja mojemu tylko wysyłam mówi ze spoko i koniec xd
A dziewczyny co sądzicie o Chicco Baby Hug 4w1? Warto kupić,? Szukam "przenośnego" łóżeczka Ale także z opcją lezaczka bo dzieci tak szybko rosną tylko cena mnie przeraża!
Wydaje się fajne, cena nie jest aż tak powalająca. Ja jednak zdecyduje się na zwykłe krzesełko do karmienia i kołyskę którą będę mogła jeździć po mieszkaniu.

Stwierdziłam, że poczekam spokojnie do 3 trymestru i ze spokojną głową coś będę kompletowała.

reklama
Do góry