reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

O widzisz....to trzeba będzie się wybrać na zakupy w duuużych sklepach - których nie lubię, bo przy kasie się stoi pół dnia:-D Ale chyba je zacznę nawiedzać z Mężuniem;);-)

reklama
No właśnie wczoraj w auchanie przy kasie dawali ankiety,no i żeby je tam do skrzynki wrzucić ..Więc wypełniłam,ale w uwagach dodałam "brak kasy dla ciężarnych kobiet" w leclercu czy innych są a jak wczoraj pania zapytałam jedną z obslugi usłyszałam niech pani idzie do kasy do 10ciu produktów :| więc ja mówię,że ja mam więcej a tam też kolejka bardzo duża a ona specjalnie dla pani kasy nie będziemy otwierać :-( ale chamstwo straszne

Chamstwo w państwie:-D O widzisz...u nas nie ma specjalnych kas dla ciężarnych....stoi się długo razem z innymi:wściekła/y: No ale co zrobić...dlatego unikam hipermarketów;-)

Wkurza to,bo skoro ceny unijne dają i tak dbaja o klienta to wymogi UE napewno takową kasę muszą mieć no ale cóż trzeba byłoby walczyć z innymi ciężarnymi a nie samej... oki ja uciekam będe później buziaki dla Was słodkie :*:*:*:*:*

No właśnie wczoraj w auchanie przy kasie dawali ankiety,no i żeby je tam do skrzynki wrzucić ..Więc wypełniłam,ale w uwagach dodałam "brak kasy dla ciężarnych kobiet" w leclercu czy innych są a jak wczoraj pania zapytałam jedną z obslugi usłyszałam niech pani idzie do kasy do 10ciu produktów :| więc ja mówię,że ja mam więcej a tam też kolejka bardzo duża a ona specjalnie dla pani kasy nie będziemy otwierać :-( ale chamstwo straszne

Ja wczoraj spytałam kierowniczke sklepu wprost "po co jest kasa pierwszeństwa skoro albo jest zamknięta, albo jest taka kolejka że i tak trzeba swoje wystać"
i odpowiedziala mi z rozbrajającą szczerością
"jest bo byc musi, takie są przepisy, ale tego przeciez i tak nikt nie respektuje" :angry:

Tak wczoraj znów walczyłam w sklepie o swoje.

Wczorajsze zakupy z mamusią:) To kupiłam ja:) :
2ecm714.jpg

k0o5mx.jpg

A to Moja Mamusia :)
29geuth.jpg

2yyrwnc.jpg

29yfqx.jpg

33p8nxd.jpg

2v3ph11.jpg

A to prezencik dla Mojego Chrześniaczka :)
33eu048.jpg

reklama
Do góry