Super te wasze ciuszki!
Dodi, sukienka w pasy - moja ulubiona
Em-ka, Corin - przytulki-maskotki to świetna sprawa, i jakie przecudne! A działanie boskie. trzeba tylko po praniu przespać się z takim wtulakiem kilka nocy, wtedy on nabiera zapachu mamy i dziabąg w łóżeczku z czymś takim ma substytut mamy
Sprytne, i działa na pewno.
Ale wszystkie wasze ciuszki są fantastyczne,a jak je oglądam to wyobrażam sobie te małe szkraby w nich, wtedy dopiero ciuszki będą boskie!
A mnie załatwiła teściowa. Wrrrr. Nakupiła ciuchów dla całej armii, no, może dla połowy lipcówek i wysłała mi już paczkę. 3kg mini ubrań new born. no i teoretycznie powinnam się cieszyć, ale jakoś tak połowicznie mi to wychodzi, bo odebrałą mi tym samym całą frajdę w tym wybieraniu. A ja jestem praktyczna i głupio mi teraz powielać te zakupy - tych ciuszków jest ze 40szt w wersji mini-mini i już dostałam zdjęcia następnych, że szykuje kolejną paczkę! Wrrrr. M. mówi, żebym schowała co mi się nie podoba i ruszyła na zakupy sama i się cieszyła nimi. ale jestem cholera taka praktyczna, że się tylko męczę... Dobrze, że jakimś cudem "podziękowaliśmy' za wózek, bo jakby jeszcze miała ona wybrać, to bym chyba pękła. no i konflikt gotowy.
Ale wylałam żółć. Sorrry. i jak tu dogodzić ciężarnej?...