reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Wisieńka, ja jakoś boję się już kupować, zacznę w 7 miesiącu i pewnie będzie dawno po wyprzedażach;)

reklama
psotko ja nie jestem przesadna, nie kupowałam na poczatku bo nie miałam takiego parcia. Teraz raz, ze wierzę, ze jest i będzie dobrze dwa, ze musielismy wszystko rozsądnie poplanować z wydatkami
Mamy taki plan
marzec - wyprawka i akcesoria
kwiecień urzadzanie pokoiku( zakup komody, półek)
zapmarta
maj kołyska, wanienka itp. i rzeczy dla mnie
czerwieec wózek i to co zapomnimy.
Trzeba rozplanowac kaskę. Nie możemy liczyć na to, ze coś dostaniemy:biggrin2:

Wisieńko, ja się boję ze wzgledu na te plamienia, więc już nawet głupie przesądy sobie biorę do serca...
A plan macie super!!! Ja mam metodę odkładania kasy, zaraz jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to zaczęłam co miesiąc daną kwotę z M. zostawiać na dzidziusia, w 7 miesiącu już będziemy mieli pokaźną sume;) Zawsze tak bawiliśmy się w zbieranie na wakacje, teraz sie priorytety zmieniły;)

Ostatnia edycja:
a Wisienka zrobila napad na sklep z ubrankami i wykradla wszystko co sie dalo :-D :-D :-D mega ciuszki i nie przejmuj sie, jesli maly sie okaze dziewczynka spokojnie mozesz ubrac to co kupilas, gorzej gdyby bylo na odwrot bo chlopczyka w roz i sukieneczki nie da rady :-D

Emka i ja tak myślę, że w tą stronę to zawsze można
Psotko na pewno będzie dobrze. I podziwiam cię za odkładanie kaski ja po prostu nie umię. I ile bysmy nie zarobili to zawsze pod koniec nam się kasa kurczy:-D

reklama
Wisieńka ładnie zaszalałaś. Ubranka przecudne! :tak:
Ja też jakoś na razie nie umiem się przełamać, nawet nie chodzi tu o przesądy ale jakoś tak psychicznie jeszcze się boję...
Tylko że my sporo rzeczy dostaniemy, dlatego jestem spokojniejsza. Już bym przywiozła rzeczy od kuzynki gdyby było wiadomo kto tam się chowa. A tak będziemy musieli pojechać kiedyś jeszcze raz. Na razie przywieźliśmy kosz wiklinowy na nóżkach - takie łóżeczko na pierwsze miesiące.

Do góry