reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

mala_monis ekstra kaftaniczek a kto tam będzie zwracał uwagę czy ma miś czapeczkę czy nie :-D mnie siostra opierdzieliła,że kupiłam te niedrapki i czapeczkę hahaha bo naszykowała już rzeczy i w kwietniu mi przywiozą więc tylko kupuję jak narazie pierdułki dla siebie i dzidzi...

reklama
To moje ubrankowe szaleństwo. Zaznaczam, ze to rózne rozmiary są. I przecena rewelacyjna była bo za komplet z tygryskiem Disneya zapłaciliśmy 15 zł a wcześniej kosztował 69. Teraz tylko żeby sie nie okazało, ze mały jest dziewczynka:-D

Załączniki

• DSCF6185.jpg
    DSCF6185.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCF6183.jpg
    DSCF6183.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSCF6182.jpg
    DSCF6182.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF6184.jpg
    DSCF6184.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 71
Corin jakies dresiki i cos cieplekszego z polarku na wieczór czy jakiś polski chłodek. Ale większośc już jest. Najmniejszego rozmiaru po 3 sztuki kupilismy tzn. 3 body z krótkim, 3 pajace a reszta jest od 62 wzwyż. Na pewno coś jeszce kupimy z większych rozmiarów i jakies rzeczy typu dżinsy i bajerki takie. A ten słodki osiołek tez za 15 zł. Na prawde to były okazje
wydrusia dziekuję
psota no poniosło mnie

Psota rajstopki to akurat z lidla za 7 zł chyba i częśc body z tesco
dodi az żal był nie kupić, zwłaszcza, ze przeceny do konca lutego.Przeceny po 70%. A ciuszki swietnego gatunku.

reklama
U mnie tesco (takie wilelki) sie dopiero buduje..tzn jest ale takie malutkie i tam nie ma ubranek.. a w lidlu tez widzialam te rajstopki, ale jakos sie powstrzymałam:)

Do góry