reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Dziewczyny świetne te wszystkie ubranka :), już się nie mogę doczekać kiedy będziemy je prezentować na naszych dzidziulkach :D

Sesti,
boska ta sukienka, to była okazja i tylko jedna taka czy są jeszcze? jak są to wyślij linka proszę :cool2:
Ja ostatnio też niezłe zakupy w lumpku zrobiłam ale gdzieś kabel posiałam i nie mam jak Wam pokazać :-(

reklama
hej danuśka:) no niestety to pojedyńcze rzeczy, głownie poluję na okazje uzywane lub z outletów. Mój ostatni patent na wyszukiwanie fajnych tuniczek na allegro : nie szukam jedynie w dziale ciążowym ale i w damskich tunikach, w wyszukiwaniu wpisuję "odcinana pod biustem" plus "używane" i takich okazji za parę groszy juz wyłowiłam kilka:)

Corin zaszalałaś kochana z tymi łowami hahaha ale fajniusie rzeczy ;) tylko ja bodziaczki same rozpinane szukam a nie przez głowkę ;) a ogrodniczki zaje.... :-D
maqnio bardzo łądne te sukienusie i komplecik :tak:
sestinka
łowczyni ubrań ciążowych powinnaś mieć nick hihi fajniusie :tak:

ha :) dobre:) mój mąz się smieje ze handlara ze mnie bo handluje w jedną i w druga stronę ( ostatnie wietrzenia szaf też przyniosły efekty:))a najlepsze jest to ze te kupione mozna wystawić ponownie jak po ciazy okaz sie za duze;)

Sesti, serio fajne :-) to chyba też muszę się porozglądać. Byłam już kilka razy w lumpkach, żeby jakieś tuniko-sukienki znaleźć ale coś nie mam szczęścia. Za to zawsze znajdę coś extra dla Kruszynki ;-)

Ja własnie nie chce calych rozpinanych, pamietam jak sie wkurzałam jak mi się rozpinały albo robily "wywietrzniki" miedzy zapięciami ;-)
Teraz szukam zapinanych w kroku i szerokich przy główce. Jasne, niektóre mam takie zapinane całosciowo, ale ograniczam to do minimum ;-)

moje zdobycze : spodeneczki z irlandii i sukieneczka ktora dostalam :-)
Corin ale sie oblowilas znowu :-D zazdroszcze ciucholandow
Maqnio ale przesliczne sukieneczki ^^ <3

Załączniki

• CIMG0391.jpg
    CIMG0391.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry