reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Corin sama rozumiesz, sukienke dostalam :-D ja osobiscie bym jej nie kupila bo rzeczywiscie jest taka na styl chrztu czy jakiegos innego swieta, no ale nie mowie ze mi sie nie podoba. Jest sliczna, moze bedzie jakas okazja zeby ja zalozyc :-D chocby to mialo byc do zdjec ^^
A SPODENECzki juz zaplanowalam ze zaloze na wyjscie ze szpitala :-D

reklama
sis cudeńkaaaa a t-shirt wymiata hahahaha
emcia porty boskie :-D a ja nie mam weny do sukienek chyba kupie dopiero jak mała będzie większa :-D

aaa i jeszcze sie pochwale ciuszkami jakie sobie kupilam w Irlandii w H&M i dodam ze nie sa z serii dla kobiet w ciazy :-D po prostu trafilam na odpowiednie rzeczy ^^
koszula, spodnie na gumeczce z cieniutkiego materialu i sukieneczka na upalne dni ^^

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 56
  • bb3.jpg
    bb3.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 58
  • bb22.jpg
    bb22.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry