reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

maqnio, juz widzę Rozie w tej czapuni..słodka:)

dziekuje, dziewczyny...mnie tez się podobaja, ale zkupowaniem juz koniec:) w sumie to te spiochy wszystkie mam na 3-6, wiec troche dłużej starcza:)

reklama
Dziewczyny same cudeńka :D:D:D ja tak nie wiem co kupić ,bo czekam przed świętami jak tata przywiezie od siostry 3 siatki ubranek :szok: i mam popatrzec czego brakuje ... pajacyki dwa kupiłam,spodenki itd..... więc czekam i czekam :D:D :-D

dodi ja tez sobie obiecuje ze kupowaniem juz koniec a jednak ciagle cos kupuje eh, po prostu za duza szafe kupiłam;-) byłaby mniejsza to musiałabym sie powstrzymac. teraz licytuje na alle 2 sukienusie - jak wygram zaraz sie chwale:)

No ja to za małą kupiłam chyba... w sumie to kupowałabym dalej, ale juz takie wieksze..no ale nie będe miała gdzie trzymać tak na zaś..więc czekam az z niektórych dzidzi wyrośnie wtedy na bieżąco będę kupować:)

I ja dziś upolowałam sztuka za 2 zł hihi
193ta8.jpg

reklama
Do góry