reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

No ale te drugie na żywo super też wyglądają sa typowo dziewczęce takie pomarszczone fajne bojówki a białe są lnianie :)
Ohooooooo to jutro nam pokażesz jakie cudeńka zakupiłaś :-D i bardzo dobrze poluj jak masz okazję :-D

reklama
Zgodnie z tym co wczoraj obiecywalam, dzis wybrałam sie na lowy. Łowy udane. Zobaczcie co upolowałam :-)

Wszystkie ciuszki po 3-4 zł, 2 rzeczy zupełnie nowe, jeszcze z metkami producenta, kilka zabawek, które oczywiscie musze porządnie wyprać. Najfajniejsza jest ta ośmiornica, każda jej łapa wydaje inny dźwięk (szeleści, grzechocze itp)

orchidea spodzienki super, szczegolnie te bojóweczki!
corin Ty wez mnie Kochana moze z soba na zakupy co??:-) moze wkoncu naucze sie szukac:-)ciuszki bomba a osmiornica mnie kupiła!

to ja sie pochwale - wczoraj zlicytowane na allegro:

sestina, maqnio - rewelacja.
Maqnio, prosbe mam. Jak ubierzesz swoją coreńkę w tą sukienusię z pierwszego zdjecia cyknij jej zdjęcie i wstaw na forum, specjalnie dla mnie :-) Proszę. Sukienka jest prześliczna.

Polowaniem allegrowym pochwale się jak do mnie dojdzie :-D czyli lada dzień :-D

reklama
Corin ty nasza mistrzynio w wynajdywaniu perelek ,super masz te ubranka,prawdziwa krolewna bendzie z twojej corci:)nasze szkraby benda super sie prezentowac sestinko ale super sukienka ,ja to sie zastanawiam w co ja sie ubiore na wesele bo mam w wesele rodzinie 4 czerwca ciezko bendzie cos wybrac bo juz niezla ciezarowka ze mnie bendzie he he:-Dmaqnio super sukienusia i reszta tez:-)

Do góry