reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Kupuj kupuj.... ja chetnie je potem od ciebie zagarnę hahahaha
No to wstawie niektóre z ostatnich moich łowów lumpkowych:):)

Załączniki

• 100_9324.jpg
    100_9324.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 100_9320.jpg
    100_9320.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_9325.jpg
    100_9325.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
chcialabys dodi :-D ja sie wstrzymam z tymi sukienusiami do 2 tyg :-D wbrew wszystkiemu z chlopczyka tez beda b,zadowolona! nie bede wybrzydac bo to moj skarb a nie zachcianka za zyczenie

reklama
Te różowe spodenki dorwalam za całe 2 zł!
A naprawdę te ubranka sa super jakości..u mnie nie ma w mieście h&m ani inncyh takich dziecięcych sklepów...jedynie takie zwykłe dziecięce ale tam to takich firmowek to nie znajdę..najbliższe takie sklepy gdzie mozna upolowac wyprzedaże takie jak np wisienka to mam w gdańsku..ale tam to na razie nie jadę..wiec zadowalam sie lumpkami:)
A w sobote lecę na wyprzedaż do jednego takiego, bo widziałam cudne jeansowe i sztruksowe sukienusie i czekam na przecenki:):)

Ostatnia edycja:
Do góry