reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
Śliczne te otulaczki, ale ja chyba na początek kupie tylko rożek.. Z Misią tez miałam rożek na poczatek, ale jakos za bardzo go nie lubiłam, wolałam trzymać ją tak ciało do ciała lub w cieniutkim kocyku..nie wiem dlaczego, moze dlatego, że każda mamusia lubi byc blisko ze swoja kruszynką:)

Za to mój A. to wolal trzymać mała w rożku, bo tak to sie bal, że jej coś zrobi..

na poczatek rozki albo kocyki sie sprawdzaja, widze jak ma siostra D z Ikerem, moze go polozyc do lozeczka ale tylko wtedy kiedy go ,,przycisnie,, poduszka w okoliczy nozek i drugi waleczek musi miec za glowa, inaczej nie chce lezec. Wiec cos w tym jest, ze malenstwa czuja sie bezpieczniej gdy sa ,,scisniete,, w czyms, czy to rozek czy kocyk. Chyba swiat zewnetrzny jeszcze jest dla nich zbyt wielki, a w lozeczku trzeba ich szukac z lupa :-D

ja miałam rożki przy dzieciakach i wogole z tego nie korzystalam, bo sztywne to to bylo bardzo a przez to niewygodne i nieporeczne. Zapatulalam dzieciaka w rożek a przy podnoszeniu walczyłam by mi z tego sie nie wysmyrknął. Bardzo to było nie wygodne. Dlatego teraz chce otulaczka. Te które wrzucilaś, em_ka, bardzo mi sie podobają :-) i chyba sobie takiego sprawie :-)

em_ka świetne są te otulaczki, napewno sie zaopatrze w takie, z reszta mama też mi obiecała juz jeden :-)

A mnie sie dziś przypomniało jaka byla ukochana zabawka mojej Agnieszki. Kupilam jej takiego szmacianego pajacyka. Wyglądał jakby szmatka. Główka zrobiona z supła, czapeczta z tego co wystawała a reszta tulowia to luźno zwisajaca szmatka. Miętoliła to własciwie od początku aż do przedszkola :)

Znalazłam teraz na allegro cos podobnego KOCYK PRZYTULANKA IDEALNY NA SPACER ŻYRAFA 0+ (1453596164) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i chyba kupię dla niuni :-)

reklama
Do góry