reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

faktycznie :) Podobno te szmaciane przytulanki, dobrze jakby mama ponosila troche bezposrednio na skorze a potem dała dopiero dziecku. Wtedy maleństwo czuje mamę i jest spokojniejsze. Ale nie wiem ile w tym prawdy

reklama
na pewno jest to prawda, w koncu dzidz jest wcisniety w ciele mamy i czuje zapach jej ciala caly czas, wiec na pewno to skutkuje ^^

Moja misia nie miała takiej ulubionej przytulanki, ale po cichu wam powiem, że ma jeszcze jedną jedyna pieluchę tetrową, z którą śpi zawsze..(ale to tajemnica) Ma ją juz 5 lat, tylko jedna się ostała heh..co prawda juz taka biała nie jest, ale nie mała nie może się z nią rozstać..oczywiście tylko do spania ją ma, nigdzie z nią nie chodzi:)
Raz kazała mi ja wyrzucić, więc wzięłam ją i schowałam u mnie w pokoju tak żeby nie widziala..no i wieczoram idzie spac i mówi, gdzie jest moja pieluszka? i zaczęła szukać i popłakiwać jak jej przypomniałam, że kazała wyrzucić..był ryk,że ona jednak nie chciała jej wyrzucać:) cieszyła sie jak szalona jak jej dałam jej "piele" i mowiła do niej, że juz nigdy się z nią nie rozstanie..

Dodi mój siostrzeniec ma dokładnie to samo. Ma 5 lat, a do spania i w trudnych chwilach przytula pieluszkę. To oczywiście tajemnica jak u Misi, trochę się jej wstydzi ale nie potrafi odstawić.

corin ten kocyk jest sliczny!! a ja kupiłam dzis sukienusie, no nie mogłam sie powstrzymac. wyglada na duzą a w rzeczywistosci jest malutka na 68 cm:) ze sztruksu:)

reklama
Ja dziś naskoczylam na lumpka hehe, kupiłam 3 pajacyki, body i takie słodkie spodeneczki bawełniane.. oczywiście typowo dziewczynkowe..więc teraz nie ma juz wyjścia, nic nie moze wyrosnąć między nóżkami hehe

Do góry