reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Ale piękne ciuszki wynajdujecie :) Ja nic nie kupuję na razie bo wszystko mam po synku poczekam do następnego USG w 20tc i jak się dowiem jaka płeć to pewnie coś dokupię jak będzie dziewuszka to na pewno dużoooo różowego tu wstawię ;)

reklama
Oto nasz pierwszy zakup, wczoraj na przecenach w takiej fajnej Francuskiej sieci -
Du Pareil Au Meme...Ubranko na 3-6 miesiecy, akurat na hiszpanska jesien bedzie...

lesny stworek.jpg

pencil.png

2.jpg1.jpg
NO to jeszcze ja :-) ale chyba troszkę na razie przystopuję hehhee, te ciuszki i inne którym nie zrobiłam zdjęć złowiłam dziś w lumpku, róż górą heheh :-D

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj dostalam taki zestaw na zimniejsze dni od siostry mojego D bo jej nie spasi, za duze bedzie miala dziecko do zimy a dla naszego akurat sie sprzyda na cala zime ^^ jacieeeee... juz zaczynam skladowac ciuszki ^^ ale fajnie heh

Załączniki

• CIMG0058.jpg
    CIMG0058.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 75
Sliczne te wszystkie ciuszki! I te dla dziewczynek taaaakie slodkie.... Ja teraz juz tylko sie rozgladam za chlopiecymi...
Emka, ten sklep jest m.in na Solu, kolo Top Shopu - a tu masz stronke web sklepu: Du Pareil au mme : vtement enfant, bb, chaussure et puriculture
Jak seie spotkamy w centrumie to mozemy sie wybrac razem na zakupki dzieciece!
Troche trogie te rzeczy, ale na przecenach mozna cos znalesc...!

hanami przecudne spiochy sa na ten stronce i 6,7 e wcale nie jest az tak duzo. Musze tylko wiedziec czy to dziewczynka czy chlopak bo konkretnie bym chciala kupowac a nie uniwersalne .

Fajne te Wasze ciuszki hehe widzę ze też juz nie możecie heheh jak ja... ja jakbym tylko miala kupe kasy to uuuuuuuu wszytsko chyba bym wykupila a teraz wstawiam kombinezonik.... nie moglam się oprzeć.... ech... mam nadzieje ze bedzie dobryZdjęcie0154.jpg

reklama
Ale slodkie te ciucholki:-D

Hanami, a ten pajacyk wyglada na wiekszy niz 3-6, fajowy!

A ja zakupilam dokladnie takie cos Chartreuse Green - Slings - Products udalo mi sie znalezc na wyprzedazy za 10 funtow!:-) Mamy dwa wozki, a to na wypadek gdybym nagle potrzebowala wyjsc sama z maluchami. Jak sie nie sprawdzi, to chociaz nie bede zalowala, ze za duzo wydalam.

Do góry