reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
ANIA gratuluje dziewczynki. w końcu powieje nam troche różem:-D
NA_CIK gratuluje chłopczyka:) fajnie juz wiedziec co się nosi pod sercem:)

no to na to wychodzi że tylko ja nie wiem co bedę miec??:-( buu... to przede mną jeszcze pewnie ze 3 tygodnie czekania. ja tak nie chce:no:

Dziwczyny gratuluje udanych wizyt i zdrowych chłopców i dziewczynek:))))

Domikcw ja też nie wiem bo na jednej wizycie byla na 100% laseczka a u innej pani dr chyba chłopiec hehe

Ale powiem Wam że z okazji poloweczki mąż zaproponował to usg gdzie Pani miała powiedziec jaka płeć itp. I w zasadzie to wiem ale czekam czy moja gin to potwierdzi, wtedy będę pewna i napisze:))

Jednak jest tak jak któraś napisała, teraz jestek ciekawa i wydaje się to tak istotne, a jak coś się dzieje, lub czytam o cudzym nieszczesciu to całkiem traci to znaczenie...

Gratuluję udanych wizyt!!

u nas też wszystko dobrze - jak to powiedział lekarz IDEALNIE ale...
NADAL NIE WIEMY CO BĘDZIE :baffled:
dzidziol sie uparł i nie chce pokazać... :confused:

reklama
Do góry