reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Kurcze, ale macie już fajne maluszki na usg widoczne.
U mnie w 8 tyg i 4 dniu była 17 mm plamka co wedle usg dało 8 dzień i 1 dzień ciąży.
U mnie w 8 tyg i 4 dniu była 17 mm plamka co wedle usg dało 8 dzień i 1 dzień ciąży.
Moja też liczy w którym tygodniu jestem i np jutro będzie skończony 13 tydzień i 1 dzień tak więc będę w 14 tygodniu ciąży. Wydaje mi się że tak najczęściej się liczy ale się nie znam.
No właśnie ja dzisiaj cały dzień siedzę i główkuję, w którym to ja tygodniu jestem. No bo z USG wychodzi, że dzisiaj 9 tydzień (tak jak na suwaczku) a z OM wychodzi, że 10t4d (czyli że 11). Już sama nie wiem, czy mam mówić że jestem w 11 czy w 9. Aha w karcie ciąży mam wpisywany tydzień, który wychodzi na USG. Pomóżcie bo już mnie głowa zaczyna boleć od tego myślenia
ja mam ten sam problem bo na suwaczki jest 10tdz. jak z miesiączki( chyba że się machnęłam o tydz. bo ostatnio zapominałam zapisywać w kalendarzu aż się lekarz śmiał) a z usg w środę najpierw wyszedł mu 12tydz i 1 dzień a na drugim zdjęciu 11tydz. i 5 dzień
reklama
poli0105
Fanka BB :)
Dziewczyny, chyba żadna do końca nie wie, o co chodzi..jak byłam u gina w 10 tydz i 1 dz. (czyli teoretycznie już 11) to gin w karcie wpisał mi tydzień 10