reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Nuta na ktora zyczysz sobie kciuki ? bedzie dobrze !
proszę kciukasy na 16.00
Ale miło przeczytać kolejne dobre wieści :-)
agaod - gratuluję córeczki :-) i koniecznie upomnij się o kasę a co !!!
Trzymam kciuki za Lutówki, które wizytuja w dniu dzisiejszym i czekam na relacje Moja wizyta dopiero w poniedziałek
agaod - gratuluję córeczki :-) i koniecznie upomnij się o kasę a co !!!
Trzymam kciuki za Lutówki, które wizytuja w dniu dzisiejszym i czekam na relacje Moja wizyta dopiero w poniedziałek
poli0105
Fanka BB :)
Powodzenia mamuśki!
Aha, dziewczyny...
Ja dziś byłam na badaniach moczu i krwi no i na próbie glukozowej. Wyniki po południu...
Nie wiem, czy każda wie, więc napiszę. Aby zneutralizować ten okrutnie słodki smak glukozy, warto mieć ze sobą cytrynę i wycisnąć sok do kubeczka To nie ma wpływu na wynik badania za to (przynajmniej w moim przypadku) zdycydowanie łatwiej jest to wypić.
Ja dziś byłam na badaniach moczu i krwi no i na próbie glukozowej. Wyniki po południu...
Nie wiem, czy każda wie, więc napiszę. Aby zneutralizować ten okrutnie słodki smak glukozy, warto mieć ze sobą cytrynę i wycisnąć sok do kubeczka To nie ma wpływu na wynik badania za to (przynajmniej w moim przypadku) zdycydowanie łatwiej jest to wypić.
patik80
Fanka BB :)
Aha, dziewczyny...
kciuki za dobre wyniki &&&&&
eh ten test na tolerancję glukozy - nie znoszę go, do tego wizja, że cukrzyca powróci, i test trzeba będzie powtórzyć :-( bleee
reklama