reklama
kwasia
Fanka BB :)
kwasia
Aha i na tym pierwszym zdjęciu nie zostało uchwycone ale w tym momencie synuś "pukał" rączką w sufit. Jak to mój mąż stwierdził jak to widział na ekranie, że Robercik daje znać lekarzowi (cytuje) "idź mi z tym maziajstwem" miał na myśli głowice od USG, którą lekarz jeździł mi po brzuchu
poli0105
Smoniczka, gratki z udanej wizyty. U mnie też wszytko ok, miałam tylko badanie na fotelu. Na połówkowe mam przyjść 15.10.- dziwne, że tak późno. Cicho siedziałam, że byłam już na połówkowym u innego gina
Pytałam o bóle kości łonowej- niestety nic na to nie poradzę. I zaczęło mnie boleć mocno biodro oraz kość krzyżowa, chodzę jak staruszka;-)
Pytałam o bóle kości łonowej- niestety nic na to nie poradzę. I zaczęło mnie boleć mocno biodro oraz kość krzyżowa, chodzę jak staruszka;-)
poli0105
JA mam takie pytanko, może głupie i banalne, ale czy połówkowe to jest tylko USG przez brzuch czy dopochwowo też?
Chyba przez brzuch tylko, a w razie potrzeby dopochwowe. Byłam na połówkowym 3d tydzień temu to miałam przez brzuch.
Dziewczyny, śliczne zdjęcia!!!!!
annaroksana
Piękne i niepowtarzalne zdjęcia:-)
smoniczkowa stópka jest super
kwasia u mnie masz plusa za imię:-) Robercik to imię mojego jedynego, najukochańszego, najwspanialszego braciszka
samych owocnych wizyt życzę lutówkom
smoniczkowa stópka jest super
kwasia u mnie masz plusa za imię:-) Robercik to imię mojego jedynego, najukochańszego, najwspanialszego braciszka
samych owocnych wizyt życzę lutówkom
Smoniczka gratuluję udanej wizytki i ...stopa jak ta lala swoją drogą mnie w pierwszej ciąży przerażało czy dziecko ma wszystkie paluszki... wtedy takie zdjęcie to by było coś hihi
Poli gratuluję udanej wizyty
co do połówkowego to bada się przez brzuch, chyba, że czegoś nie widać lub gin chce dokładnie sprawdzić szyjkę. Teraz już raczej wszystkie usg powinny być przez brzuszek)
Poli gratuluję udanej wizyty
co do połówkowego to bada się przez brzuch, chyba, że czegoś nie widać lub gin chce dokładnie sprawdzić szyjkę. Teraz już raczej wszystkie usg powinny być przez brzuszek)
reklama
sylwia_m18
Super zdjęcia, gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszków.