reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Kwasia - rewelacyjne wieści. No to kolejny ogonek do kolekcji :-D

Marta cóż za lekceważenie pacjentów, masakra po prostu. Najgorsze, że człowiek się nastawi a tu d...:wściekła/y:

reklama
dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę. Ale jestem jeszcze zła! Najgorsze jest,że to prywatna przychodnia i zgarniają grubą kasę za wizyty.

Kwasia gratuluje

Marta to nie do pomyślenia i to w prywatnej przychodni...
My jeździmy do prywatnej kliniki wiadomo ludzie z różnych stron, setki kilometrów i babeczka dzwoni jak by co, pyta, czy ktoś juz wyjechał bo jest opóźnienie 40 min i ewentualnie zaleca spacerek by się tam nie denerwowac czekając czy wyjechac później.Czasem dopasuje grafik doktora pod klienta żeby klient zdązył wrócic do domu i do pracy śmignąc więc niebo a ziemia w porównaniu z waszą sytuacją... rabanu bym narobiła...

Aniu zawsze byłam zadowolona. Teraz najchętniej bym już tam nie wróciła ale nie stać mnie żeby płacić za wizyty a tam mam program medyczny z firmy i póki co pracodawca za nas płaci.

Witam się po wizycie :) dzidzia piękna, zdrowa, duża ale niestety nie udało się podejrzeć co ma między nóżkami bo leżał główką do dołu a dupka wypadała pod sam pępek mamy i w tym miejscu na obrazie powstała czarna plama. Poza tym udka cały czas zaciśnięte. Więc póki co mamy tylko przypuszczenia z poprzedniej wizyty.
Podaję wymiary
BPD 55,27mm
HC 197,80mm
AC 175,79mm
FL 37,16mm
EFW 467,96g

EDD 23-01-2013!!

Na pęcherz dostałam tylko Urosept- jestem bardzo sceptycznie nastawiona do jego skuteczności ale spróbuję. Pani doktor kazała zwolnić i więcej wypoczywać.

marta super wieści, dużego masz maluszka:-) a co do uroseptu to nie nastawiaj się tak źle mi zawsze życie ratuje;) tylko słabiej działa niż furagin więc trzeba dłużaej czekać na efekty:crazy: ale ostatnio jak juz czułam że cos nie tak to od razu brałam i po 3 dniach minęło:-D i żurawina na stałe...

reklama
Do góry