reklama
poli0105
Fanka BB :)
Gratulacje mamuśki, super wieści, oby tak dalej!!!!!
kingajanik
Zaangażowana w BB
byłam u lekarza i mały ma 11,05 cm tylko ze musze brac nospe i jeszcze cos tam po 3 razy w ciagu dnia, bo moja macica jest zabardzo zacisnieta, nie wiem co to znaczy i czy ona sie rozluzni wiec pilnuje tych godzin tabletek bo sie martwie
My poszliśmy na wizytę i czekaliśmy na panią doktor prawie 40minut po czym okazało się, że dzisiaj jej nie będzie. Oczywiście nie łaska zadzwonić! W rejestracji potwierdzono mi wizytę a dopiero gdy zniecierpliwiona poszłam zapytać dlaczego nie ma pani doktor one mi oznajmiły że dzisiaj jej nie będzie wkurzyły mnie niemiłosiernie. Kazały przyjść w piątek przed godziną przyjęć i wejść jako pierwsza.A tak się nastawiłam i czekałam na tą wizytę.
poli0105
Ale jaja Marta, współczuję nerwów..
domikcw
no no no ale wieści
POLI gratulacje ogoneczka ale musiełaś miec mine ale syneczki są kochaniutkie tak słyszałam najważniejsze, że zdrowe
PATIK dobrze, że Jaś zdrowy i nic mu nie odpadło
SYLWIA gratuluje potwierdzenia płci i zdrowego malca
KASIULEC gratuluje córci Julia bardzo ładne imię
MARTA ale Cię załatwili z tą wizytą... ale bym się wkurzyła i darła tam na nich
KINGAJANIK bedzie dobrze! bierz to co lekarz zalecił i odpoczywaj
POLI gratulacje ogoneczka ale musiełaś miec mine ale syneczki są kochaniutkie tak słyszałam najważniejsze, że zdrowe
PATIK dobrze, że Jaś zdrowy i nic mu nie odpadło
SYLWIA gratuluje potwierdzenia płci i zdrowego malca
KASIULEC gratuluje córci Julia bardzo ładne imię
MARTA ale Cię załatwili z tą wizytą... ale bym się wkurzyła i darła tam na nich
KINGAJANIK bedzie dobrze! bierz to co lekarz zalecił i odpoczywaj
Zanetka_22
Marta też bym się wkurzyła, gdyby mnie takie coś spotkało. Czekać tyle czasu jeszcze na darmo Współczuje...
kwasia
My też już po wizycie, wszystko idealnie, serducho jak dzwon, lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i potwierdziliśmy płeć- na bank chłopak Robercik nasz kochany Lekarz stwierdził, że jak nam w szpitalu dadzą dziewczynkę to znaczy, że nie nasza tak był pewny płci
reklama