reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
byłam u lekarza i mały ma 11,05 cm tylko ze musze brac nospe i jeszcze cos tam po 3 razy w ciagu dnia, bo moja macica jest zabardzo zacisnieta, nie wiem co to znaczy i czy ona sie rozluzni wiec pilnuje tych godzin tabletek bo sie martwie :(

My poszliśmy na wizytę i czekaliśmy na panią doktor prawie 40minut po czym okazało się, że dzisiaj jej nie będzie. Oczywiście nie łaska zadzwonić! W rejestracji potwierdzono mi wizytę a dopiero gdy zniecierpliwiona poszłam zapytać dlaczego nie ma pani doktor one mi oznajmiły że dzisiaj jej nie będzie :angry::angry::angry: wkurzyły mnie niemiłosiernie. Kazały przyjść w piątek przed godziną przyjęć i wejść jako pierwsza.A tak się nastawiłam i czekałam na tą wizytę.

Mąż się wkurzył bo nielegalnie poszedł do pracy później. Mam nadzieję, że mu nikt z przełożonych nie przyjechał bo on ma takie szczęście.

no no no ale wieści

POLI :-D gratulacje ogoneczka:) ale musiełaś miec mine ale syneczki są kochaniutkie:) tak słyszałam:p najważniejsze, że zdrowe
PATIK dobrze, że Jaś zdrowy i nic mu nie odpadło:-D
SYLWIA gratuluje potwierdzenia płci i zdrowego malca
KASIULEC gratuluje córci:) Julia bardzo ładne imię
MARTA ale Cię załatwili z tą wizytą... ale bym się wkurzyła i darła tam na nich
KINGAJANIK bedzie dobrze! bierz to co lekarz zalecił i odpoczywaj:)

My też już po wizycie, wszystko idealnie, serducho jak dzwon, lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i potwierdziliśmy płeć- na bank chłopak :) Robercik nasz kochany :) Lekarz stwierdził, że jak nam w szpitalu dadzą dziewczynkę to znaczy, że nie nasza tak był pewny płci :)

reklama
Do góry