reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

o teraz bella doczytałam 2 część pytania:-) myślałam, że w czwartek mi się zaczął 20 tydzień, ale wg. wczorajszego usg wychodzi, że w niedziele się zaczął 20 tydzień

reklama
poli- gratuluję syneczka :-) przeczytałam już Twój post wczoraj i powiem Ci, że nie mogłam zasnać zastaawiając się, czy u nas chłopak nie zmienił się w dziewczynę ;-) a do wizyty jeszcze tyyyyyyle czasu...

kasiulec - dziewczynka :-) gratki :-)

Poli tak jak piszesz może być tylko w przypadku wczesnej "diagnozy" tak jak u nas był siusiak w 17 tyg to bardzo często zdarza się,że pępowina się zawinie a w 2D nie do końca można dać 100%. Jak na 3D jest siusiak to już jest. Moja siostra do 7 miesiąca myslała,że będzie Bartuś a wyszła Kasia :)

Laksi nie ma co sie napalac na plec ktora nam powiedziano ok 17 tc

1A.png

widzicie roznice ? prawie jej nie ma ;) czasmi dziewczynka wyrastaja ogonki a czasmi chlopca odpadaja ogonki trzeba grzecznie czekac :-D

Ja już po wizycie. Mały rośnie, serducho wali jak szalone ale dzisiaj niechciał współpracować i lekarz musiał go trochę pościskać żeby się ładnie odwrócił co by lekarz mógł zmierzyć główkę ale się udało stąd wiem że jest we mnie 200gram szczęścia. Płeć nie zmieniona napewno będzie synuś mam dowód ale to w odpowiednim wątku.
Dziękuje za kciukasy :-):-)

Poli choć to wielka niespodzianka dla Was to z całego serca gratuluję syneczka:-)
Kasiulec i dla Ciebie gratki z okazji ujawnienia się córeczki:-)
sylwia no i ogonek nie odpadł:-D super, że dzidzia zdrowa:tak:

my też po wizycie, potwierdziło się, że będzie chłopak:tak: widzieliśmy zbliżenie:-D dzidzia nadal wielkością większa o 1 tydzień niż wskazuje termin ostatniej miesiączki, waży 440g:-) wszystkie narządy na miejscu i prawidłowe, więc kamień spadł mi z serca, bo zaczęłam się bardzo denerwować wizytą...niestety uparciuszek odwrócił się do nas tyłem i za bardzo buźki nie chciał pokazać, jedynie udało nam się z boczku go dojrzeć przez moment. A mnie się szyjka skróciła, ale jak to gin stwierdził, nie jest źle, najważniejsze że jest zamknięta i twarda, więc mam uważać na te bóle brzucha, brać nospę jak boli i 2 x dziennie luteinę. to chyba tyle - jestem szczęśliwa że będziemy mieć JASIA:-)

reklama
Do góry