reklama
poli- gratuluję syneczka :-) przeczytałam już Twój post wczoraj i powiem Ci, że nie mogłam zasnać zastaawiając się, czy u nas chłopak nie zmienił się w dziewczynę ;-) a do wizyty jeszcze tyyyyyyle czasu...
kasiulec - dziewczynka :-) gratki :-)
kasiulec - dziewczynka :-) gratki :-)
poli0105
Fanka BB :)
Wiecie co dziewczyny, te które mają ustalonych chłopaków chyba nie mają czego się obawiać. Jedynie odwrotnie- dziewczynce cos po drodze wyskoczy
Poli tak jak piszesz może być tylko w przypadku wczesnej "diagnozy" tak jak u nas był siusiak w 17 tyg to bardzo często zdarza się,że pępowina się zawinie a w 2D nie do końca można dać 100%. Jak na 3D jest siusiak to już jest. Moja siostra do 7 miesiąca myslała,że będzie Bartuś a wyszła Kasia
sylwia_m18
Ja już po wizycie. Mały rośnie, serducho wali jak szalone ale dzisiaj niechciał współpracować i lekarz musiał go trochę pościskać żeby się ładnie odwrócił co by lekarz mógł zmierzyć główkę ale się udało stąd wiem że jest we mnie 200gram szczęścia. Płeć nie zmieniona napewno będzie synuś mam dowód ale to w odpowiednim wątku.
Dziękuje za kciukasy :-):-)
Dziękuje za kciukasy :-):-)
patik80
Poli choć to wielka niespodzianka dla Was to z całego serca gratuluję syneczka:-)
Kasiulec i dla Ciebie gratki z okazji ujawnienia się córeczki:-)
sylwia no i ogonek nie odpadł super, że dzidzia zdrowa
my też po wizycie, potwierdziło się, że będzie chłopak widzieliśmy zbliżenie dzidzia nadal wielkością większa o 1 tydzień niż wskazuje termin ostatniej miesiączki, waży 440g:-) wszystkie narządy na miejscu i prawidłowe, więc kamień spadł mi z serca, bo zaczęłam się bardzo denerwować wizytą...niestety uparciuszek odwrócił się do nas tyłem i za bardzo buźki nie chciał pokazać, jedynie udało nam się z boczku go dojrzeć przez moment. A mnie się szyjka skróciła, ale jak to gin stwierdził, nie jest źle, najważniejsze że jest zamknięta i twarda, więc mam uważać na te bóle brzucha, brać nospę jak boli i 2 x dziennie luteinę. to chyba tyle - jestem szczęśliwa że będziemy mieć JASIA:-)
Kasiulec i dla Ciebie gratki z okazji ujawnienia się córeczki:-)
sylwia no i ogonek nie odpadł super, że dzidzia zdrowa
my też po wizycie, potwierdziło się, że będzie chłopak widzieliśmy zbliżenie dzidzia nadal wielkością większa o 1 tydzień niż wskazuje termin ostatniej miesiączki, waży 440g:-) wszystkie narządy na miejscu i prawidłowe, więc kamień spadł mi z serca, bo zaczęłam się bardzo denerwować wizytą...niestety uparciuszek odwrócił się do nas tyłem i za bardzo buźki nie chciał pokazać, jedynie udało nam się z boczku go dojrzeć przez moment. A mnie się szyjka skróciła, ale jak to gin stwierdził, nie jest źle, najważniejsze że jest zamknięta i twarda, więc mam uważać na te bóle brzucha, brać nospę jak boli i 2 x dziennie luteinę. to chyba tyle - jestem szczęśliwa że będziemy mieć JASIA:-)
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Paticzku gratuluje Jasia Cieszę się, że u Was wszystko dobrze:-):-)
kasiadz
i kolejne dobre wieści, super, tylko się cieszyć!
reklama
anioleczek12341
same dobre wiadomości wspaniale oby tylko takie gościły na naszym forum