reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Ja mam wizyty co dwa tygodnie, bo jak pisałam wcześniej, na początku ciąży były problemy, a teraz to tak kontrolnie. Zresztą, i tak po wizycie spokoju starcza mi na pierwszy tydzień, a drugi już cały w nerwach. Ale tak już pewnie jest, gdy wie się za dużo;)

reklama
No a ja mam wizyty co 3 tygodni, nie wiem czemu tak często, a teraz nawet mniej niż 3 tygodnie, bo ostatnio byłam 20sierpnia, a następna jest 7 września. Z tym, że ja płacę 70zl za wizytę, to jeszcze nie jest tak źle.:-p

Hej dziewczyny :)
Mało się odzywam, ale na bieżąco śledzę Wasze wpisy:)

Wczoraj miałam wizytę u lekarza, dzidzia zdrowa i płeć oczywiście chłopak :) Byłam na usg 3d/4d ale kiepsko było widać, tym bardziej że mały leżał na brzuchu, więc tylko plecki i tył głowy pokazywał, raz obrócił się trochę na boczek i widać mu było nóżki i rączki i kawałek buźki - niesamowity widok, choć czuje taki niedosyt. Lekarz powiedział, że najlepiej to w 20 tygodniu widać, więc się od razu zapisał na usg na 1 października.

A do ginekologa muszę wrócić niestety za tydzień, bo mam za wysokie ciśnienie. Muszę mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać w zeszycie i zobaczymy, trochę mnie to martwi, tym bardziej, że od ponad miesiąca biorę codziennie tabletki acard, a ciśnienie mam powyżej 140 :/

Cześć dziewczyny:-) miałam dziś wizytę i wszystko jest w jak najlepszym porządku, posłuchaliśmy z doktorem bicia serduszka :tak:to niesamowite jakie to fajne uczucie, z gabinetu wyszłam z takim bananem na buzi, że inne pacjentki dziwnie na mnie spoglądały:cool2:zobaczyłam maleństwo tylko na chwilkę, jeszcze nie wiemy jakiej jest płci, za miesiąc na pewno na kolejnej wizycie będzie wiadomo:tak:

patik80 gratuluje synusia! bedziecie miec mała równowagę w domku:)
anizimo no w końcu jakiś róż nam się zapowiada:) gratki!
aclerya Tobie też gratuluję syneczka. to bedzie chlopski rok:-D
agaod dobrze, ze dzidzia zdrowa. to najważniejsze

reklama
Do góry