reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Mi też brzuszek wyskoczył tak nagle (w przeciągu dnia czy dwóch) :-D I tak nagle przybyło o ponad kg :eek:

A USG mam obiecane na następnej wizycie (10 września). Zobaczymy :-)

Ostatnia edycja:
Wpadam tylko na sekundę, nie miałam neta cały dzień a teraz padam. Wizyta ok, wszytko w porządku. Usg było tylko chwilowe, nie wiem jakie dziecko jest duże, widziałam za to jak dzidzia fika;) Niestety mój gin powiedział, że ok 20 tyg zobaczy jaka płeć:/ No i pomału odchodzę od luteiny. Następna wizyta...uwaga uwaga.. w rocznicę ślubu;-) Dopiero mąż mnie o tym uświadomił jak wracaliśmy od gina:-p Gapa jestem:szok:No więc liczę na 100 procentową płeć z tej okazji:blink: To już będzie 20 tydzień. Pytałam znów gina o ruchy dziecka, powiedział, że najwczesniej teraz (16tydz) sa odczuwalne, ale przez to że to 1 ciąża mogę poczuć je dopiero ok 21 tygodnia

poli- cudnie, że przynosisz dobre wieści po wizycie:) No i na tą rocznicę to faktycznie mógłby malec wam zrobić prezent i pokazać co kryje między nóżkami....

poli super wiesci! najważniejsze że malec zdrowy. rocznicowy prezent byłby super:) też dopiero się dowiem ok 20 tygodnia co mam w brzuszku i to jeszcze jak dobrze się ułozy. nic nie zrobimy jak nasze dzieciaki się wstydzic będą:-D

Gratuluje udanych wizyt :-D
I na ten tydzień życzę samych pozytywnych wieści:-D:-D

Mój brzuś też się robi coraz bardziej ciążowy:tak::-D I z tego względu musiałam zrobić szafowe rewolucje:-p;-):-)

melduję się po wizycie :tak: serduszko słyszałam i z dzidzią wszystko ok:-) ja nadal mam brać luteinę i odpoczywać. W ramach szybkiego usg (za które nie musiałam płacić;-)) ginek próbował podejrzeć maluszka - i choć wyraźnie mu powiedziałam że jak nie widzi na pewno to niech nie mówi nic o płci - to lekarz wypalił, że na 80% jest chłopak:-) za 3 tygodnie będzie usg połówkowe więc zobaczymy czy się potwierdzi;-)

reklama
Do góry