reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

To ja się wyłamię, bardzo możliwe, że będzie dziewczynka, bardzo bardzo wstydliwa, bo niespecjalnie chciała się pochwalić. Poza tym na wizycie wszystko ok:) Kolejna za dwa tygodnie...

A tak przy okazji pozdrawiam wszystkich, bo daaawno się nie odzywałam, jakoś brakowało czasu i weny.

reklama
Ja z niecierpliwością czekam jak lekarz powie kto rośnie w brzuchu. Według klątwy lutówek 2009 będzie syn. Wszystkie mamy luty 2009 jak urodziły w lutym córkę następna była córka, jak urodziły w lutym syna to następny był syn. Tak więc czekam czy klątwa lutówek się spełni.

melduję się po wizycie :tak: serduszko słyszałam i z dzidzią wszystko ok:-) ja nadal mam brać luteinę i odpoczywać. W ramach szybkiego usg (za które nie musiałam płacić;-)) ginek próbował podejrzeć maluszka - i choć wyraźnie mu powiedziałam że jak nie widzi na pewno to niech nie mówi nic o płci - to lekarz wypalił, że na 80% jest chłopak:-) za 3 tygodnie będzie usg połówkowe więc zobaczymy czy się potwierdzi;-)
super ! maz szczesliwy co :-D? tak czulam ze bedzie Patik u ciebie synek :-D

No tak jeśli chodzi o kasę to fajnie:) u mnie wizyta 100 więc jak miałabym zapłacić co 2 tygodnie to też sporo hehe Ale jak jest ok wszystko to też po co chodzić tak często?

reklama
Do góry