reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

byłam u lekarza 23 sierpnia , z maluszkiem wszytko ok , tylko to ze łobuz jest okrecony poziomo a nie pionowo ;/ , mamy zakaz sexsu przez conajmniej 2 miechy :( a tak to wszytko dobrze, mam nawet foto 3D :D

Ile mierzą wasze skarby ? bo moje 7,79 cm :) Bo kazdy mi mówi ze mam duze dziecko juz. A brzucha brak :( moze dlatego ze zle sie ułozył :(

13 tydz.jpg

reklama
byłam u lekarza 23 sierpnia , z maluszkiem wszytko ok , tylko to ze łobuz jest okrecony poziomo a nie pionowo ;/ , mamy zakaz sexsu przez conajmniej 2 miechy :( a tak to wszytko dobrze, mam nawet foto 3D :D

Ile mierzą wasze skarby ? bo moje 7,79 cm :) Bo kazdy mi mówi ze mam duze dziecko juz. A brzucha brak :( moze dlatego ze zle sie ułozył :(

Zobacz załącznik 494114

kinga a po co ty sie ulozeniem prezjmujesz ? przeciez nie idziesz rodzic jutro tylko w lutym :-p
takie bobasy maja duzo miejsca poki co i szaleja :-p:tak:
a czemu zakaz seksu ? ja swojego gina nie pytalam, nie zakazywal wiec odebralam to ze mozemy sie seksowac :eek::eek:moze powinnam zapytac o pozwolenie :confused:

kingajanik moja klucha też leżała poziomo i zarówno pan doktor u rodziców jak i moja pani ginekolog powiedzieli że to jest prawidłowe ułożenie na tym etapie ciąży bo dzidzia jest jeszcze mała i się kręci cały czas.A moja tak w 18 tygodniu leżała :) i widać było że spokojnie może się przekręcać. A że brzuszka nie widać?? U mnie ok 15 tygodnia wystrzelił i to w ciągu jednej nocy :)

Kinga, gratulacje:) Najważniejsze, że z dzidzia ok:tak: Ja mam dzis wizytę po 15..Dawno nie miałam usg, więc bardzooo się stresuję czy z dzidzia wszytko dobrze no i jaka juz duża?

Nuta gratuluję udanej wizyty, super, że wszystko jest w porządku:-)
Ja też niestety jeszcze płci dzieciątka nie poznałam, a kolejną wizytę mam w 18 tyg ciąży, lekarz mi powiedział, że na razie się nie wypowiada na temat płci. :baffled:

Ja mam wizytę 10 września ale lekarz już mi powiedział że tym razem USG nie będzie więc z płci też nici. I od wtedy za kolejne 4 tygodnie jedynie... Nie chcę tak długo czekać :( i tak myślę czy nie iść gdzieś do innego żeby zobaczyć kto to, ale z drugiej strony dziecko nie będzie współpracować i nic się nie uda więc może lepiej nie kombinować.

Zobacz załącznik 494114

Nie potrafię rozszyfrować tego USG 3 D. Nic nie widzę na ni :( Poproszę o jakieś wskazówki. Dlaczego zakaz? I moje dziecko też tak leży i lekarz mówił że jest ok.

kingajanik moja klucha też leżała poziomo i zarówno pan doktor u rodziców jak i moja pani ginekolog powiedzieli że to jest prawidłowe ułożenie na tym etapie ciąży bo dzidzia jest jeszcze mała i się kręci cały czas.A moja tak w 18 tygodniu leżała :) i widać było że spokojnie może się przekręcać. A że brzuszka nie widać?? U mnie ok 15 tygodnia wystrzelił i to w ciągu jednej nocy :)

Tobie też w jedną noc? A myślałam że ja jakiś taki ewenement jestem :)

reklama
Do góry