reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
w sumie lepiej zrobić więcej badań i mieć pewność, że wszystko jest ok :)
ja bym się cieszyła gdyby mój lekarz dbał tak na zapas :)

Jestem po wizycie :)
ludziki zdrowy, ogladniety przez doktora :)
od glowy do tyleczka ma 6,24 cm, doktor ma usg mowil ze moze zgadnac (usg 2 d i na tym etapie narzady sa podobne) kto to ale nie chcialam wiedziec :)
nastepna wizyta 5.09 mowi ze wtedy jak bede chciala to powie a ja zaczelam zastanawiac sie nad NIESPODZIANKA :)

teraz już coraz więcej lekarzy sprawdza tarczycę bo to jest dla dzidziola niebezpieczne... mogą się właśnie w ciąży pojawić problemy z podwyższonym tsh i trzeba to zbijać.
ja nie miałam badań na tokso bo tu nie robią, a poza tym to tyle zrobili, że na dwie strony wydruk z wynikami miałam
crotina to super, że wsio ok

moj gin dal zestaw badan po pierwszej wizycie prawie 200 zl w labo zostawilam ;) teraz na nastepna wizyte nic nie mam robic dopiero na wizyte pazdziernikowa dostane kolejne.

a to moj ludzik z dzisiaj :)
Foto-B7J7BLB7.jpg

opisalam kazde zdjecie i mysle nad jakims albumem dla Mai mialam album foto i wkladalam opisane usg, opaske ze szpitala, test, jej pierwsez zdjecie po ur. i potem z pierwszej kapieli, spaceru itd :)

Ja też na pierwszej wizycie dostałam całą listę. Na drugiej nic. Teraz wizyta 20 więc pewnie jakieś będą do zrobienia.

Cortina fotka śliczna:-) A co do albumu to super pomysł:-)

Witajcie

moja okruszynka od glowy do tyłeczka mierzy 4 cm i to odpowiada 10 tyg 6 dzień 5 dni różnicy.

Kolejnych badań brak, usg genetyczne za 10 dni, fotki brak, ale z genetycznego będzie kilka to wrzucę.

Fajnie,że same dobre wieści to dodajemy z naszych wizyt.

Gratulacje dla kazdej z mam

reklama
moj gin dal zestaw badan po pierwszej wizycie prawie 200 zl w labo zostawilam ;) teraz na nastepna wizyte nic nie mam robic dopiero na wizyte pazdziernikowa dostane kolejne.

a to moj ludzik z dzisiaj :)
Foto-B7J7BLB7.jpg

opisalam kazde zdjecie i mysle nad jakims albumem dla Mai mialam album foto i wkladalam opisane usg, opaske ze szpitala, test, jej pierwsez zdjecie po ur. i potem z pierwszej kapieli, spaceru itd :)
ja mam taki album: Album Mojej Coreczki HELLO KITTY - PIERWSZY ROK - (2529303566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są w nim miejzca na usg, opaskę z rączki, zdjęcia, wpisuje sią różne informacje, pierwsze słowa, pierwsze jedzonko... dużo fajnych rzeczy o których się zapomina. Ja polecam

Do góry