reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza

reklama
w sumie lepiej zrobić więcej badań i mieć pewność, że wszystko jest ok :)
ja bym się cieszyła gdyby mój lekarz dbał tak na zapas :)

Jestem po wizycie :)
ludziki zdrowy, ogladniety przez doktora :)
od glowy do tyleczka ma 6,24 cm, doktor ma usg mowil ze moze zgadnac (usg 2 d i na tym etapie narzady sa podobne) kto to ale nie chcialam wiedziec :)
nastepna wizyta 5.09 mowi ze wtedy jak bede chciala to powie a ja zaczelam zastanawiac sie nad NIESPODZIANKA :)

teraz już coraz więcej lekarzy sprawdza tarczycę bo to jest dla dzidziola niebezpieczne... mogą się właśnie w ciąży pojawić problemy z podwyższonym tsh i trzeba to zbijać.
ja nie miałam badań na tokso bo tu nie robią, a poza tym to tyle zrobili, że na dwie strony wydruk z wynikami miałam
crotina to super, że wsio ok

moj gin dal zestaw badan po pierwszej wizycie prawie 200 zl w labo zostawilam ;) teraz na nastepna wizyte nic nie mam robic dopiero na wizyte pazdziernikowa dostane kolejne.

a to moj ludzik z dzisiaj :)
Foto-B7J7BLB7.jpg

opisalam kazde zdjecie i mysle nad jakims albumem dla Mai mialam album foto i wkladalam opisane usg, opaske ze szpitala, test, jej pierwsez zdjecie po ur. i potem z pierwszej kapieli, spaceru itd :)

Ja też na pierwszej wizycie dostałam całą listę. Na drugiej nic. Teraz wizyta 20 więc pewnie jakieś będą do zrobienia.

Cortina fotka śliczna:-) A co do albumu to super pomysł:-)

Witajcie

moja okruszynka od glowy do tyłeczka mierzy 4 cm i to odpowiada 10 tyg 6 dzień 5 dni różnicy.

Kolejnych badań brak, usg genetyczne za 10 dni, fotki brak, ale z genetycznego będzie kilka to wrzucę.

Fajnie,że same dobre wieści to dodajemy z naszych wizyt.

Gratulacje dla kazdej z mam

reklama
moj gin dal zestaw badan po pierwszej wizycie prawie 200 zl w labo zostawilam ;) teraz na nastepna wizyte nic nie mam robic dopiero na wizyte pazdziernikowa dostane kolejne.

a to moj ludzik z dzisiaj :)
Foto-B7J7BLB7.jpg

opisalam kazde zdjecie i mysle nad jakims albumem dla Mai mialam album foto i wkladalam opisane usg, opaske ze szpitala, test, jej pierwsez zdjecie po ur. i potem z pierwszej kapieli, spaceru itd :)
ja mam taki album: Album Mojej Coreczki HELLO KITTY - PIERWSZY ROK - (2529303566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są w nim miejzca na usg, opaskę z rączki, zdjęcia, wpisuje sią różne informacje, pierwsze słowa, pierwsze jedzonko... dużo fajnych rzeczy o których się zapomina. Ja polecam

Do góry