reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Hej Dziewczynki:-)
gratuluje udanych wizyt i cieszę się razem z Wami:-)
Ja jutro jadę na badania prenatalne i mam później ginekologa:-) Troszkę się sztresuje;-) Ale to chyba normalne:-) ;-) No i jadę na te badania z moim teściem , bo mąż niestety w pracy :-( Ale teściu jest świetnym facetem, więc będzie wesoło ;-) Jutro na wieczór dam znać co i jak :-) 3majcie kciuki;-)
gratuluje udanych wizyt i cieszę się razem z Wami:-)
Ja jutro jadę na badania prenatalne i mam później ginekologa:-) Troszkę się sztresuje;-) Ale to chyba normalne:-) ;-) No i jadę na te badania z moim teściem , bo mąż niestety w pracy :-( Ale teściu jest świetnym facetem, więc będzie wesoło ;-) Jutro na wieczór dam znać co i jak :-) 3majcie kciuki;-)
martuszka5
Fanka BB :)
informuję, ze moje testy pappa wyszły bez obciażen, małe ryzyko
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Super gratki :-)
No to masz powody do radości
LadyDo
super
ja po moje ma dzwonić jutro albo w poniedziałek
Cortina
i bardzo fajnie
wczoraj byla masa lasek na tym prenatalnym w spzitalu, wg mnie super sprawa bo raz ze bezplatne a dwa ze ma sie jakas tam pewnosc po takich badaniach
moj ludzik ma 48,9 mm - wczoraj sie nie pochwalilam taka ze mnie matka mysle ze to mala panienka Maja tez zawsze byla mniejsza i drobna na obarzie USG ciekawe czy sie myle czy nie
poli0105
Cortina, no właśnie zastanawiałam się co to za matka wyrodna, że a nie be a ni me;-)
Martuszka, gratuluję wyników
Lady, też dzwonię w poniedziałek, trzymam więc kciuki za nas obie
Martuszka, gratuluję wyników
Lady, też dzwonię w poniedziałek, trzymam więc kciuki za nas obie
reklama
patik80
widzę że kolejna porcja cudnych wieści:-) wszystkim Wam gratuluję i cieszę się że dzidzie tak zdrowo rosną
aniołeczek a Tobie fasoleczka niezłego strachu napędziła:-( jak dobrze, że wszystko w porządku wypoczywaj teraz ile możesz...
aniołeczek a Tobie fasoleczka niezłego strachu napędziła:-( jak dobrze, że wszystko w porządku wypoczywaj teraz ile możesz...