reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
kasiulec2 - również gratulacje :-) Ja się jeszcze łudzę, że mój synek zamieni się jeszcze w dzieczynkę ;-) Oczywiście, jak nie to nie. Na siłę kitek mu robić nie będę :-D

Zapomniałam dodać, że byłam dziś u mojej pani dr prowadzącej. Wszytsko OK. Kolejna wizyta 20.08

Poli - super, że wszystko ok i gratuluję córci:)

Kasiulec2 - tobie również gratuluję; ]

Ja też się nie mogę doczekać mojej wizyty a to dopiero 20.8 Bardzo długa przerwę mi zaserwowała moja gin, ale stwierdziła, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żeby przychodzić wcześniej.

Czyzby remis? :-) Gratuluje wszystkim wynikow rosnijcie zdrowo ;-)

Ja dzisiaj tez bylam na USG, bylo blyskawiczne wiec wiem tylko ze dzieciaczek ma 4,5 cm i wszystko jest OK. Narazie tajemnica co ma miedzy nozkami :tak:

juz za niedługo (2.08) Ide do lekarza, niemoge sie doczekac :) jestem ciekawa czy bedą mi robic USG brzuszka tak by mezowi pokazac :)

to zalezy od ulozenia dziecka u mnie w pierwszej ciazy do 14 tc o ile dobrze pamietam przez brzuch nie bylo nic widac :sorry2:
teraz tez poki co przez brzuch nie widac malucha bylam w (1o tc) moze jutro cos zobacza przez brzuch, mam taka nadzieje :tak:

reklama
Ja w tej ciąży USG przez brzuch miałam robione własnie na badaniu prenatalnym (12+5). Pan dr jednak zaznaczył, że jak obraz bdzie kiepski to zrobimy dopochwowe.

Do góry