reklama
kasiulec2 - również gratulacje :-) Ja się jeszcze łudzę, że mój synek zamieni się jeszcze w dzieczynkę ;-) Oczywiście, jak nie to nie. Na siłę kitek mu robić nie będę
Zapomniałam dodać, że byłam dziś u mojej pani dr prowadzącej. Wszytsko OK. Kolejna wizyta 20.08
Zapomniałam dodać, że byłam dziś u mojej pani dr prowadzącej. Wszytsko OK. Kolejna wizyta 20.08
Poli - super, że wszystko ok i gratuluję córci
Kasiulec2 - tobie również gratuluję; ]
Ja też się nie mogę doczekać mojej wizyty a to dopiero 20.8 Bardzo długa przerwę mi zaserwowała moja gin, ale stwierdziła, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żeby przychodzić wcześniej.
Kasiulec2 - tobie również gratuluję; ]
Ja też się nie mogę doczekać mojej wizyty a to dopiero 20.8 Bardzo długa przerwę mi zaserwowała moja gin, ale stwierdziła, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żeby przychodzić wcześniej.
kingajanik
Zaangażowana w BB
juz za niedługo (2.08) Ide do lekarza, niemoge sie doczekac jestem ciekawa czy bedą mi robic USG brzuszka tak by mezowi pokazac
sylwia_m18
Fanka BB :)
Od którego tygodnia robią usg przez brzusio?
Cortina
Fanka BB :)
to zalezy od ulozenia dziecka u mnie w pierwszej ciazy do 14 tc o ile dobrze pamietam przez brzuch nie bylo nic widac
teraz tez poki co przez brzuch nie widac malucha bylam w (1o tc) moze jutro cos zobacza przez brzuch, mam taka nadzieje
teraz tez poki co przez brzuch nie widac malucha bylam w (1o tc) moze jutro cos zobacza przez brzuch, mam taka nadzieje
reklama